dinsdag 31 mei 2016

Retro tegels badkamer

Zoek je tegels voor je badkamer ? Een keramische tegel hoeft niet altijd basic te zijn. Met 3D- tegels en imitaties van beton, parket en natuursteen voeg je. Een vleugje Engelse stijl, perfect voor je retro - badkamer. Vind retro tegels op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Niet meer weg te denken uit onze Retro badkamer , keuken en toilet. Vraag direct een offerte aan voor deze Portugese retro tegels. Bent u op zoek naar vintage tegels ? Tegels met een vintage look zijn erg populair en geven uw betreffende ruimte meteen . Herinner je nog die oude tegels van bij je grootmoeder?


Maar wat betekent vintage nu eigenlijk? De term wordt gebruikt voor authentieke stukken die minimaal jaar oud zijn en uit de jaren vijftig of zestig stammen. Maar ook de seventies en vroege eighties leveren .

Patroon tegels replica antieke vloertegels. Specialist in Witjes en Handvormtegels, ook hebben we vloertegels badkamers en meer. Vintage of retro items zijn terug van weggeweest.


Kom kijken in onze showroom! Portugese tegels , cementtegels, Marokkaanse Zelliges, Azulejos en Mozaïektegels. Eigen productie, handgemaakte tegels uit voorraad leverbaar, deskund. Wilt u graag uw douche, badkamer of toilet inrichten in een strak, modern design ? Dan zijn eenvoudig afneembare tegels badkamer op uw vloer en wand niet alleen een mooie, maar ook een hygiënische oplossing.


De tegels badkamer in het assortiment van Tegeldepot zijn eenvoudig met water afneembaar. Onze collectie badkamertegels is samengesteld met de meest populaire wand- en vloertegels van Blinq. Er is volop keuze uit verschillende antraciete en witte vloer- en wandtegels. Naast de meest gangbare badkamertegels , bieden wij ook speciale vintage badkamertegels aan.


De zwarte en witte tegels is een chic en tijdloos design voor de keuken , de woonkamer of badkamer. Retro wandtegels zijn tegels die geinspireerd zijn door tegels uit het verleden of andere type tegels. Voorbeelden van retro wandtegels zijn de facettegels in een . Van vloertegels tot wandtegels en badkamertegels, bij Praxis vind je de juiste tegels voor de klus. Bekijk ons grote assortiment tegels en accessoires.


Wij bieden een groot aanbod tegelvloeren in vele afmetingen.

Schitterend zijn de vierkante vloertegels van Cemento, 60x6 grijze vloertegels voor de woonkamer waarmee je een betonlook creëert. Goed om te weten: vloertegels. In de badkamer wordt nog altijd vaak witte wandtegels toegepast in combinatie met de accenten in strooktegels of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts