donderdag 19 mei 2016

Shock granulaat

INTERLINE Shock chloorgranulaat poeder, kg nu bij HORNBACH online kopen! Chloorgranulaat past u toe bij voor een shockbehandeling. Snel oplossend chloorshock.


Speciaal voor het toedienen van een shock behandeling aan uw zwembad of whirlpool. Shock Granulaat is een snel oplossend desinfectering product voor zacht tot hard water.

Shock chloor granulaat 1kg chloorgranulaat. Shock Granulaat is een snel oplossend desinfectiemiddel voor zacht en hard water. Interline Shock Granulaat 2. Shock kan gebruikt worden als eerste dosering bij een nieuw zw. Waarschuwing: Voorkom dat kinderen in aanraking kunnen komen met zwembadchemicaliën.


Neem altijd de aanwijzingen op de verpakking in acht. Meng nooit twee verschillende merken of soorten chemicaliën.

HTH Chloor Granulaat is ideaal voor een shock van uw zwembadwater, bv als het water groen is of troebel na een onweer. Zeer sterk geconcentreerd. Chloorchock granulaat zorgt er onder meer voor dat bacteriën die resistent zijn tegen chloor alsnog worden vernietigd. Online te bestellen en snel geleverd.


Het reageert direct met het water. Chloor shock is een snel oplossend desinfectiemiddel voor uw zwemwater. Chloorshock wordt geleverd in poedervorm en wordt daarom ook granulaat genoemd. Chloor shock wordt ingezet om een met vers water gevuld zwembad snel op de juiste chloorwaarde te brengen.


Daarnaast wordt chloor shock granulaat gebruikt om de ernstig verstoorde balans in zwemwater te herstellen. Dit desinfectiepoeder los snel op zacht en hard water. Shockbehandeling voor het zwembad. HTH chloorgranulaat is uitsluitend voor het gebruik van desinfectiemiddel in zwemwater. Bevat niet-gestabiliseerd chloor (cyaanzuur).


Vernietigt bacteriën, virussen en schimmels in het water. Dient als shockbehandeling te worden toegepast als het zwembadwater ernstig uit balans is. Het zorgt voor een snelle desinfectie in zowel hard als zacht water.

Shock granulaat gebruikt u bij de eerste keer vullen van uw zwembad of als schokbehandeling wanneer het zwembadwater (ernstig) uit balans is. Shock Granulaat wordt ook wel Chloorpoeder .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts