donderdag 19 mei 2016

Deurbeslag intersteel

Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt . Exclusief design deurbeslag. Als u houdt van een strakke uitstraling, dan kunt u het beste kiezen voor roestvast staal geborsteld of gepolijst. Deurkrukken zijn verkrijgbaar op rozet of op schild.


Interieurstylist Patrick Kooiman vroeg het aan interieuradviseur Paul Jansen. Maar ook voor losse deurkrukken en .

Ontdek de collectie en bestel snel en veilig online. Losse deurkrukken hebben als voordeel dat u oneindig kunt combineren. Of u nou kiest voor een schild of rozet, alles is mogelijk. Vind producten op Market.


Om aan deze vraag te voldoen heeft INTERSTEEL de Living collectie uitgebracht. Intersteel Deurbeslag koop je eenvoudig online bij bol. Het betreft hier een collectie hoogwaardig deurbeslag met een mat zwarte poedercoating.


Een deel van de deurkrukken, veiligheidsrozetten en beldrukkers hebben nog een extra RVS detail.

Hierdoor krijgt dit mat zwart deurbeslag een . Van Leeuwen International is fabrikant van exclusief bouw- en interieurbeslag. Het merk INTERSTEEL biedt technisch hoogwaardige- en esthetisc. Deze ontwerpen kenmerken zich door een heldere, leesbare vormtaal. Geometrie, symmetrie en interessante technische principes zijn . Het kopen van deurbeslag vraagt aandacht. Wij informeren en helpen je graag in onze winkel voor het maken van de juiste keuzes.


Geen tijd om langs te komen? Neem dan contact op met onze experts voor meer informatie. Nu te koop bij Deurbeslagdirect. Dit product wordt gratis thuisbezorgd!


Profiteer ook van hoge korting bij afname van grotere aantallen. Deze norm bevat uiteraard de compleet gedefineerde richtlijn voor de uitgebreide tests voor deurbeslag. De artikelen in deze catalogus . Voor 23:besteld is binnen werkdagen in huis, altijd uit voorraad . Van kapstok tot deurbeslag en briefplaten en van badkameraccessoires tot huisnummers.


Alles is met zorg geproduceerd en enkele de beste materialen zijn goed genoeg!

Voor het onderhoud adviseren wij regelmatig het product af te nemen met een zachte vochtige doek. Dit voorkomt oppervlakte aantasting. Als er sprake is van vliegroest, ontstaan door omgevingsinvloeden, kunt u dit verwijderen door middel van één van . Japanse werkwijze van Moors: met een aantal sneden worden de verschillende vormen tot een eenheid gevormd. De moderne krukken ademen veel sfeer en luxe uit.


De vijf deurkrukken van de Sliced serie zijn alle uitgevoerd in massief RVS in vier verschillende uitvoeringen. Met deze kapstokhaak heeft u de mogelijkheid om aan de bovenzijde… Nieuw Verzenden. Daarnaast is het schild voorzien. Een ruim assortiment Deurbeslag binnen en inspiratie vind je bij KARWEI.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts