maandag 30 mei 2016

Grafstenen hoorn

Jan Reek natuursteen is u graag van dienst in het meedenken en adviseren in uw wensen in natuursteen. Bent u in Hoorn op zoek naar een bijzonder grafmonument voor uw overleden dierbare? Onze klanten aan het woord.


Allereerst wil ik u vertellen dat we heel blij zijn met de steen. Het is precies, zo niet mooier, als we in gedachten .

Dapper en Harder, gespecialiseerd in grafmonumenten van natuursteen, glas en rvs in geheel Westfriesland. Op zoek naar een grafsteen of monument? De mooiste grafstenen in Hoorn vindt u bij het Monumentenpaleis.


Bij ons heeft u keuze uit een brede selectie grafstenen , grafmonumenten , gedenkplaten, thuisaandenken, vazen en urnen. Alle onze grafstenen zijn gemaakt van hoge kwaliteit graniet. Hebt u een dierbare verloren en is het aan u om een keuze te maken uit de verschillende grafmonumenten in Hoorn ? Dan kunt u met een gerust hart terecht bij het Monumentenpaleis.


U vindt bij ons stijlvolle grafmonumenten in vele verschillende soorten en maten.

Grafsteen in de regio Hoorn verzorgen voor uw dierbare? Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Hoorn en omgeving, zoals in Blokker, Hoorn en Zwaag. Den Hollandsche heeft meer dan jaar ervaring in heel Nederland. Dit grafmonument kan ook in een andere steensoort of kleur gemaakt worden. Bent u op zoek naar een mooie grafsteen en woont u in Hoorn ? Dan bent u bij De Steenklip Gedenktekens aan het goede adres.


Over Steenklip Gedenktekens. Nederland heeft al eeuwen een rijke traditie op het gebied van ambachtelijke steenhouwerijen. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in het toepassen van . Swart Natuursteen grafmonumenten , ruwe keien, kinderstenen, staande en liggende stenen, natuurstenen grafmonumenten , urnmonumenten, grafrestauratie,. We staan voor korte levertijden, een gunstige prijs, maatwerk, service en kwaliteit! Wij gaan verder dan alleen bewerken, leveren en.


Titel, : Lijkhuisje kerkhof Hoorn. Grafmonumenten in Hoorn nh. Locatie, : Adres, : Dorpsstraat 27. Datering, : Bijzonderheden, : Fotograaf, : Kroon, P. Rubriek, : Gebouwen - Bouwsels.

Subrubriek, : Lijkhuisje. Categorie, : Digitaal gearchiveerd. Bovenstaand beeld kan men zelf aanpassen (onder meer in- en uitzoomen).


Refresh de pagina (F5) om het oorspronkelijke beeld weer te verkrijgen. Afbeelding vergroten in apart venster? Welkom bij de Gedenkgroep. In ieders leven komt er een moment waarop je geconfronteerd wordt met het overlijden van een familieli iemand uit de vrienden- of kennissenkring.


Omdat in deze periode emoties vaak de overhand hebben, willen wij u graag begeleiden bij het kiezen van een gedenkwaardig monument. Overkamp is uw specialist in Den Hoorn en omgeving op het gebied van alle soorten gedenktekens in de meest uiteenlopende materialen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts