woensdag 18 mei 2016

Vluchtladder balkon

Ajax vluchtladder meter of meter. ATV Safety vluchtladder meter of meter. First Alert vluchtladder of meter. Brandladder uit voorraad leverbaar.


Deze meter compacte, lichte balkon vluchtladder zorgt voor een snelle ontsnappingsmogelijkheid in het geval van brand.

Inhoud : Wat is een vluchtladder ? Welke ruimtes vereisen een vluchtladder ? In opgevouwen toestand is de brandladder een compact pakket en kan eenvoudig worden opgeborgen. Sommige typen brandladders zijn opgeborgen in een box welke . Er kunnen zich situaties voordoen dat het onmogelijk is om binnendoor het huis te ontvluchten bij brand en als het raam of balkon dan de enige uitkomst is, zal de Ajax Kidde noodladder zeker van pas komen. Met een vluchtladder kunt u veilig vluchten in noodsituaties.


De enige manier om dan het huis of de flat te verlaten is door naar buiten te gaan via een raam of een balkon. Zijn er geen mogelijkheden om op een veilige manier via het raam of balkon het huis of de flat te verlaten, doordat de enige weg naar beneden leidt, dan is de uitklapbare vluchtladder levensreddend.

Op meter hoogte heb je er echter niets aan, want een vluchtladder is maximaal meter lang. Balkon En wat als de vluchtroute is geblokkeerd? Blijf in de woning en trek de deur achter je dicht! Ga (indien mogelijk) op het balkon staan en trek ook die deur achter je dicht en wacht op hulp. Ideaal voor slaap-en woonkamers op de 1ste verdieping (Niet te gebruiken wanneer de vluchtladder voor een raam op een lager gelegen verdieping hangt) Lengte 4. Ladder getest tot 5kg Klaar voor gebruik en.


Er bestaan balkonladders voor gebouwen met overlappende balkons en dakladders voor een evacuatie van een plat dakoppervlak. Vele andere opties voor brand evacuatie ladders zijn beschikbaar. JOMY is de ideale partner voor elk type vluchtladder. De JOMY Uitklapbare ladder is ideaal als vluchtladder , brandladder . De Brandbeveiligingonline.


Vluchtladders redden levens. Met een brandladder kunt u in een noodsituatie altijd vluchten vanaf een hogere verdieping naar een lager gelegen plek. Berg deze lader op een direct . De vluchtladder kunt u gebruiken als noodladder, om weg te komen op het moment dat de reguliere uitgangen geblokkerd zijn.


Vind vluchtladder op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Kan in delft of utrecht opgehaald worden. Hallo,In mijn huis heb ik eigenlijk geen nooduitgang, behalve een klein balkonnetje. Maar ook is het een goed idee om eens te denken aan een vluchtladder.


Als u dan bijvoorbeeld in . Een vluchtladder is ook ideaal voor over een balkon op de bovenverdieping van uw woning. Om de vluchtladder toch in de buurt van het raam te kunnen plaatsen is hij zeer compact. Kan de vluchtladder ook gebruikt worden bij een balkon of dakraam?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts