vrijdag 22 april 2016

Wastafel natuursteen

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Natuurstenen wastafel van topkwaliteit. Deze wastafels zijn gemaakt van natuursteen.


Dit geeft de wastafels een mooi, donker, en natuurlijk uiterlijk. Ook is de kwaliteit van deze wastafels zeer hoog en kunt u bijna onmogelijk er een kras of barst in kunnen krijgen.

Tiel waar u niet alleen in onze showroom terecht kunt . Geef dan uw badkamer een frisse en luxe uitstraling met een natuursteen wastafel van Tegeldepot. Een natuursteen wastafel heeft een donkere kleur die neigt naar antraciet en goed harmonieert met een wastafelblad in natuursteen. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Bekijk ons ruime aanbod op de website of bezoek onze showroom in Berlicum. Badkamermarkt heeft een groot assortiment natuurstenen wastafels.


Hardsteen Wasbakken Met en zonder kraangat.

Ervaar de luxe van een design badkamer met een natuursteen wastafel. Voordelig design bestelt u online bij Badkamerdepot! Vóór gebruik, wrijf de natuurstenen wastafel in met olijfolie voor extra bescherming.


Dit betekent dat ze gevoelig is voor bevlekking. Vandaar, reinig onmiddellijk na het morsen, houd het oppervlak stofvrij, sta niet toe dat vervuiling zich ophoopt (make-up, water, etc.), spoel de wastafel na gebruik . Contact opnemen met Draco natuursteen. Neem contact op met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.


Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder. Op zoek naar wastafel natuursteen sanitair? Vind het mooiste wastafel natuursteen sanitair op VERGELIJK. Denkt u erover om een natuursteen wastafel aan te schaffen?


De Belvedere wastafel van The Collection is vervaardigd uit natuursteen en is uitgevoerd met kraangat. De kleur van de Belvedere wastafel is zwart. Maak van uw badkamer een ware schoonheid!


Combineer een stenen wastafelblad met wanden en vloeren van natuursteen. Elke badkamer heeft immers een wastafel nodig. Bovenal één die praktisch is én een lust voor het oog. De vrijheid in design en steensoort geeft ontwerpers de gelegenheid om uw custom made .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts