vrijdag 15 april 2016

Deurdranger elektrisch

De SuperJack elektrische deurdranger is ontworpen om op afstand uw deur te openen of te sluiten. Ideaal voor de zorg, uit gemak of uit veiligheidsoogpunt. Voor het gecontroleerd sluiten en, eventueel, openen van deuren, biedt ASSA ABLOY een uiterst breed en veelzijdig assortiment deurdrangers.


Van betrouwbare schaar- en glijarmdeurdrangers tot comfortabele vrijloopsystemen en draaideurautomaten, waarbij het openen en sluiten volledig of bijna volledig automatisch . Inclusief stekker, geen knoppen en sensoren.

Gebruikt Ophalen of Verzenden. Maasland Groep: groothandel in elektrische vergrendelingen, elektromagneten, toegangscontrole en mechanisch hang- en sluitwerk. Deuren zonder enige moeite en met een constante snelheid openen en sluiten.


De geavanceerde electronica en zelflerende microprocessor garanderen een optimale werking van uw automatische draaideur. Automatische draaideuraandrijvingen voldoen aan een groot aantal vereisten. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Cisa elektrisch oplegslot. Een scouter mailde ons met de vraag of 1.

Dus dat zocht Scouters voor hem en jou uit. Wat kost een automatische deuropener ofwel een deurautomaat precies en wat zijn de opties? ASSA ABLOY automatische deurdrangers zijn ideaal om uw deur te automatiseren, hebben weinig ruimte nodig en erg functioneel. MIVA aanpassingen met elektrische deurdrangers van bv Tormax of Faac, van ginderen doet het gewoon met zijn eigen timmerman en electriciens.


Ook geschikt voor een deurdranger. Deze bedrijfsmodus dient met de optioneel beschikbare Power-Assist functie te worden . Deze elektro-hydraulische deurdrangers zijn ontworpen om een deur bij een panieksituatie. Assa Abloy deurdranger - EN 2-- zonder arm - DC200-EV1.


Ivana Deurdranger glijarm. LED accu- bouwlamp Watt 3standen. Nieuw in ons assortiment! Voor bijvoorbeeld appartementencomplexen worden vaak deuren met elektrische sloten gebruikt. Dit elektrische slot werkt echter alleen als de deur ook in het slot valt.


Een deurdranger verzekert u ervan dat de deur altijd dicht gaat nadat iemand hem opent. Dit zorgt ervoor dat het elektrisch slot ook zijn werk kan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts