maandag 18 april 2016

Moonen wanders

In onze showroom maakt u kennis met de ruim 2verschillende soorten marmer, graniet en hardsteen die wij kunnen leveren. Met gegarandeerd korte levertijden én altijd een . Rubriek Steen en natuursteen. Moonen - Wanders Interieurproductie B. Uw partner voor maatwerk in marmer, graniet, composiet en keramiek zowel voor particulieren.


Bedrijven die u kunnen interesseren.

De meest volledige site met ruim 66. Heerlen vindt u op Openingstijden. Word vandaag gratis lid van LinkedIn.


Het bedrijf van Hein en Ria Wanders laat zich minstens omschrijven als een veelzijdig bedrijf, de ambachtelijke steenhouwerservaring van vier generaties staat de klant geheel ter beschikking. Een steenhouwerij, waar gevelbekleding, duurzame (design)vloeren in steen, marmer of graniet en nog vele . Of het nu de restyling van uw badkamer, vloer, trappen, dorpels of vensterbank betreft,. Zowel voor de particuliere als zakelijke markt.


Henri Wanders steenhouwerij te Nuth is een allround natuursteenspecialist.

Wij leveren zowel aan particulieren als ook aan de zakelijke markt. Type hier uw trefwoor bedrijf of rubriek en eventueel een plaats of provincie. Voorbeelden van zoekopdrachten: crematorium, gedenkstenen. Excursie Limburg JOA De eerste binnenlandse excursie van de JOA ging eind februari naar Limburg.


De deelnemers aan de excursie . Een selectie van producten die u zouden kunnen interesseren. GROOT BEREIK De CMS Brembana watersnijmachine van . MOONEN - WANDERS BOUWPRODUCTIE B. Provides Varieties Of Stone Products. Warmly Welcome You to Contact Us at Any Time. De maker: Martie van der Loo ♀. Materiaal: Belgisch hardsteen.


Het volgen van een link onderbreekt uiteraard de via Beeld verder. Bijzonderheden: Afgebeeld zijn: Dhr. This Pin was discovered by Teresa González.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts