dinsdag 26 april 2016

Barnwood gevelbekleding

Deze rustieke gevelbekleding is vervaardigd uit gerecupereerd naaldhout van ruim 2jaar oud! In de 19e eeuw bouwden boeren grote houten schuren (barns). Ruim 2jaar later worden deze – inmiddels overbodige – schuren zorgvuldig gesloopt waarna het barnwood wordt verwerkt tot . Kwaliteit door samenwerking en vakmanschap.


Robuustbarnwood realiseert exclusieve gevelbekleding op zowel nieuwe als bestaande gevels.

Hout met Historie heeft een grote doorlopende voorraad barnwoodplanken. Het barnwood is afkomstig uit oude boerderijen, schuren en berghutten. De oude grenen planken hebben jaren dienst gedaan als gevelbekleding.


De weersinvloeden hebben de planken door de jaren heen een unieke uitstraling . Naast binnengebruik is het ook van toepassingen voor de gevelbekleding van buitenmuren. Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen ~~ Gebruikte Sonnengebrandt planken afkomstig van oude berghutten. Barnwood gevelbekleding in Arendonk.

De balken en planken hebben door de extreme weersinvloeden door de jaren heen, prachtige diepe groeven gekregen. Het hout is perfect toe te passen in onder andere . Het oude hout is verweerd en helemaal grijs geworden. Een extra voordeel is dat de weeromstandigheden geen invloed meer hebben op het hout.


Ziet u ze soms ook staan? Die oude schuren langs de weg of in een weiland. Die schuren vertellen een verhaal. Hebben dingen gezien en meegemaakt die ouder zijn dan wij.


De tijd staat in de planken gegroefd. Almere-Haven en Frencken uit Weert. U kunt bij Houthandel Looijmans en Venlo Hout terecht voor diverse soorten gevelbekleding. Met allen een eigen karakter. Salzburg Deze planken hebben ooit dienst gedaan als gevelbekleding van oude boerderijen en stallen in de Oostenrijkse Alpen.


Win regen en zon hebben deze planken gemaakt zoals ze nu zijn . De toplaag van deze panelen heeft dienst gedaan als gevelbekleding van oude boerderijen en stallen in de Oostenrijkse Alpen.

De gebruikte originele kleur . In sommige toepassingen is een vlakke plaat gewenst: Innsbruck. Dit product bestaat uit een toplaag van oude gevelbekleding met daaronder twee lagen naaldhout kruislings verlijmd. Oftewel, een soort 3- lagenplaat.


BarnWood Innsbruck kantoor. De opbouw met intelligente systemen resulteert in een unieke beleving voor de eindklant en een grote tijds- winst voor de plaatser. THERMO ESSEN THERMISCH NAALDHOUT HOT WOOD HOT WOOD HOUTSOORTEN BARNWOOD. Gevelbekleding en terrassen met onze ecologische houtsoorten.


Diverse houtsoorten beschikbaar, alle hout van opbouw tot afwerking. Dit hout diende als gevelbekleding en heeft zijn karakteristieke uitstraling te danken aan weersinvloeden zoals zon, regen en wind. Bevestigingsmiddelen en onderhoudsproducten. Deze extreme weersinvloeden hebben zijn sporen in het hout nagelaten waardoor er .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts