vrijdag 29 april 2016

Vloerkleed stockholm

Gefabriceerd in India in door IKEA. Vind ikea stockholm kleed op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Gaat weg ivm interieurverandering. Vind stockholm vloerkleed op Marktplaats.


Het is gemaakt van katoen en heeft een afmeting van 140x2cm.

Design House Stockholm vloerkleden. Home Collection Stockholm 0is een van de vloerkleden uit de exclusieve Home Collection van Vloerkledenwinkel. Een kwalitaitef goed vloerkleed tegen een scherpe prijs? Het vloerkleed Stockholm 1is een. Productsoort, Vloerkleed Stockholm.


De nieuwe collectie vloerkleden van Obsession. Modern of speels vloerkleed in diverse kleuren en maten. Deze unieke Stockholm tapijten zijn een eye-catcher voor elke leefruimte en het creëren een aangename sfeer.


De kleur, die door middel van een speciale procedure wordt ingebracht, geeft deze katoenen tapijten een extra speciaal tintje.

De ontwerper, Lena Bergström, liet zich inspireren door de Zweedse berken. Door het gelijkmatige oppervlak makkelijk te stofzuigen. Handgeweven door vakkundige handwerklieden, en daardoor uniek.


Deze betaalbare collectie bevat tijdloze vloerkleden die mooi staan in ieder interieur. De Stockholm is gemaakt van wol en viscose en met de hand geweven in India. Naturelkleuren, grijs en zwart gecombineerd met geel en groen. Print komt terug in de kussens en het vloerkleed met een ruit of streeppatroon. Geef bijvoorbeeld met het handgeweven Ikea Stockholm Vloerkleed een persoonlijke draai aan je interieur.


Ik dacht zelf aan een plat vloerkleed ja, bv gevlochten of jute of een andere natuurlijk materiaal. Ik heb tegenwoordig een binnen en buiten vloerkleed van ikea. De Ikea Stockholm is ook een klassieker, laagpolig, wol en in twee maten.


Wij zouden graag een STOCKHOLM Vloerkleed Artikelnummer: 902. BJÖRK is gebaseerd op een inslag van wol, in combinatie met een lederen rand. Bij ons kunt u terecht voor alle topmerken in natuur tapijt (sisal, wol, zeegras, kokos), parket, laminaat, pvc vloeren, beurstapijt, evenemententapijt, projecttapijt, vinyl, kunstgras en raamdecoratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts