dinsdag 26 april 2016

Uitbouw hout

Een mooie houten aanbouw pas vaak veel beter bij een huis dan een stenen aanbouw. Met een onderhoudsvrije houtsoort of mooi kunststof heb je geen onderhoud en veel karakter. Een houten aanbouw is vaak mooier en stijlvoller dan een gemetselde aanbouw vinden veel mensen. Lees hier alles over de kosten en voordelen van het gebruik van hout.


Wanneer u extra woonruimte wenst is een houten aanbouw een ideale oplossing.

De aanbouwen van Goed Verblijven worden volledig opmaat geproduceerd naar uw wensen. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw situatie? Met een houten serre krijg je een volwaardige woonruimte met een klassieke uitstraling. Hout is daarnaast een materiaal dat eenvoudig is te schilderen.


Je kunt dus om de zoveel jaar de kleur veranderen van de aanbouw. Een houten tuinserre is helemaal op maat te maken en biedt veel meer mogelijkheden. Ben je van plan om een aanbouw toe te voegen aan je huis?


Wil je echter graag iets anders dan een authentieke aanbouw?

Dan is het altijd het overwegen waard om te kiezen voor een houtskelet aanbouw. Een dergelijke aanbouw met een sterke houtsoort realiseren zorgt er voor dat er extra karakter aan je woning kan . Met staalbouw kan je eveneens kiezen tussen een ruim assortiment van materialen voor de afwerking zoals leien, steen, tegelpannen, cementvezelplaten , pleisteren, hout ,. Bij onderstaand voorbeeld werd de frame opgevuld met glas voor extra daglicht. Glazen aanbouw met stalen frame - moderne uitbouw.


Wanneer je voor de constructie eenvoudig hout en niet al te dure materialen gebruikt dan kun je veel besparen op je aanbouw. Rechte muren en plafonds zorgen ervoor dat er geen complex werk nodig is omdat je met standaardmaten werkt. Hier zien we ook vinyl op de vloer wat veel voordeliger is dan . Soms heeft een woning een extraatje nodig. Een garage, een modern tuinhuis, een landelijk schuurtje of een heuse uitbreiding.


Wood Arts heeft hiervoor een ongebreideld scala aan home extensions in huis. Bouwen met hout is immers een uitdaging. Wij leveren uw houten aanbouw op maat, zowel voor de renovatie van . Uitbouw prijzen factoren aanbouw woning plaatsen. Dit zijn de belangrijkste maar niet enigste factoren die uiteindelijk de aanbouw kosten zullen bepalen.


Een vergelijk van de prefab met een traditionele uitbouw ! Een prefab uitbouw staat echt binnen een week overeind en dan begint het afwerken al.

Bekijk de prefab uitbouw offerte. Wij kunnen uw huis uitbouwen in dagen met een prefab aanbouw. Bereken direct de kosten, vrijblijvend! Specialist voor uw prefab dakkapel, het uitbouwen van uw woonkamer of uw dakopbouw.


Kijk voor prijzen, aanbouw voorbeelden en meer. PREFAST uitbouw -en dakkapelspecialist. Laat een houten aanbouw plaatsen. Ontdek de mogelijkheden en vraag gratis offertes aan voor een uitbouw van hout.


Vertrouw de realisatie van een uitbouw in hout toe aan SDS Veranda. Wij hebben alle nodige expertise en vakmanschap in huis om deze klus te klaren. In verschillende soorten en modellen. In hout , aluminium of kunststof.


De afwerking van de uitbouw. Aluminium of zinken kraal. Direct de kosten van uw uitbouw berekenen? Een aanbouw, uitbouw of dakopbouw aanleggen? Creƫer zelf uw ideale woonruimte met Doehetzelfaanbouw.


En ben je juist op zoek naar een warme look? Dat bereik je door de constructie van hout te maken. Een Londens rijtjeshuis koos er bijvoorbeeld voor om een uitbouw van hout en glas te maken en dat pakte heel goed uit.


Je kunt er dan ook voor kiezen om het dak geheel van hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts