maandag 18 april 2016

Marazzi tegels

Wandtegels, vloertegels en mozaiektegels van Marazzi. Wij verkopen kwaliteitstegels voor elk budget en voor iedere smaak. Van modern tot landelijk, antraciet of mozaïek, rust of kleurrijk.


Tevens kunnen wij deze voor u plaatsen! Italiaanse keramische tegels van hoge kwaliteit.

Ontdek ze in onze showroom. De grote verscheidenheid in deze tegelseries voor buiten biedt voor iedereen een oplossing. Van de echte houtlook tegels gecombineerd met het onderhoudsgemak en de duurzaamheid van keramiek tot robuuste . Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen. Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen. Tegelprofit geeft korting op de adviesprijzen Marazzi.


Maak een afspraak bij Jan Groen. Wij helpen je graag verder.

Van de levensechte houtlook gecombineerd met het onderhoudsgemak en duurzaamheid van keramiek tot vloertegels met natuurlijke gemêleerde . Wij nodigen u graag uit in onze showrooms nabij Rotterdam en Leiden om al dit moois aan u te laten zien! Mooie brede keramische planken in diverse maten en tinten en nog betaalbaar ook. De warme uitstraling van hout met de duurzaamheid van tegels.


U kunt ook kiezen voor een . Koop of Verkoop marazzi op Marktplaats. Marazzi Treverk Teak 30x120cm keramisch parket. Slide show collezioni Marazzi. Kom eens langs bij Intermat en bekijk ons aanbod in onze prachtige showroom. The inspiration material is a greyl beige Lipica stone, making this product particularly ideal for large, uniform surfaces.


Feinsteinzeugkollektion, die im Strangpressverfahren hergestellt wird. Die Platten sind robust und zugleich außerordentlich biegsam. Aufgrund dieser physikalischen Merkmale.


Sani-Bouw uw online webwinkel, meer dan 50. Wilt u onze showroom bezoeken? Bel voor een afspraak tel.

De veelzijdigheid aan kleuren in de Treverk serie zorgt ervoor dat de tegel naadloos kan aansluiten bij elk interieur. De tegel is sinds kort ook te bestellen in de 19×1maat. Dit sluit goed aan bij de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts