maandag 25 april 2016

Grindvloer hoensbroek

U kunt eventueel een boodschap achter laten via ons contactformulier. Grindvloer alle nieuwe soorten incl primer euro per vierkante meter . Waanzinnige goedkope prijzen voor de mooiste grindvloeren ! Na een aantal jaren intensief gebruik is deze recent vervangen door een witte hoogglans Gerflor vloer. Niet alleen uit esthetisch oogpunt past de vloer bij het strakke interieur. Ook op het gebied van hygiëne .

In de gesloten keuken (ca. x 2m.) ligt een grindvloer welke doorloopt in de centrale hal, het achterliggende portaal en de bijkeuken. De moderne aanbouwkeuken is voorzien van een kunststof . Bekijk deze koopwoning op JAAP. NL, de eerlijke huizensite van Nederland met het actuele woningaanbod. Paardestaarterf Heerlen. Indeling: Souterrain Provisiekelder.


De ruime woonkamer is groot ca. De keuken met grindvloer en .

Hal voorzien van grindvloer , garderobe, meterkast, bergkast met opstelling HR . Alles voorzien van kunststof kozijnen met. Ruime half vrijstaande woning met een aangename woonkamer(8x0m) met open haard en vloerverwarming, een ruime en moderne open keuken voorzien van. Keuken: half open keuken(02m2) electra oven, afzuikapkoelkast, met grindvloer.


Hal naar de slaapkamers, laminaat,. Badkamer:(4m2)de ruime badkamer met bad en vaste wastafel, hierop kunt ook wasmachine en wasdroger kwijt. Slaapkamers: (134m2)en (132m2)Een van de slaapkamers heeft . BELO INTERIEURAFWERKING grindvloeren laminaatvloeren en trap.


Via de voortuin bereikbare entree. Hal met grindvloer , meterkast en toilet. Garderoberuimte met doorgang naar de keuken. Dichte eetkeuken m² met grindvloer en een moderne keukeninstallatie inclusief apparatuur, t. Op het onderhavige terrein zijn zowel grotere alsook kleinere bedrijven met verschillende bedrijfsactiviteiten gevestigd.


De gevestigde bedrijven zijn zowel regionaal alsook. De hal is voorzien van een grindvloer. Woonkamer (x 6m) met houtkachel en White Wash houten vloerdelen parketvloer.


Semi open leefkeuken (4x 8m) met openslaande tuindeuren naar het overdekte terras.

Tussenhal met muurkast welke toegang biedt aan de ruime slaapkamer (m2) met balkon aan de voorzijde en de moderne badkamer (m2) v. Aanvullende informatie: -Prima onderhouden -Gehele appartement is v. Van grindvloer , deur naar tuin en een sfeervolle houtkachel (ter overname). Hoensbroek , Limburg - Te Koop - Vrijstaande Woning - m² - kamers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts