donderdag 21 april 2016

Inbraakwerend glas

Inbraakwerend glas is een vorm van gelaagd glas, bestaande uit meerdere glasplaten met een sterke laag folie ertussen. In de samenstelling van het glas zijn veel verschillende variaties mogelijk, bijvoorbeeld in het aantal glaslagen of het soort folie waarvoor wordt gekozen. De keuze is erg divers, net als de . Klassen inbraakvertragend glas.


Glas wordt inbraakwerend glas genoemd als het bepaalde vertraging oplevert bij een inbraak.

De mate van vertraging is vastgesteld bij Europese normen. Naarmate de P hoger wordt, hoe sterker het glas is. Het inbraak glas is verdeeld in klassen van Ptot en met P8.


Beveilig huis of bedrijfspand. Glashandel Markenstein, de glas expert van Rotterdam! Inbraakwerend (betere term is inbraakvertragend) glas kan U vinden in verschillende beveiligingsniveaus, van simpel vandalisme tot bescherming tegen ramkraak.


Voordelen inbraakwerend gelaagd glas : - Inbraakvertragend. UV-filter door de PVB-lagen , efficiënt tegen verkleuring van.

Gelaagd glas is ontzettend sterk en kan extra inbraakwerend worden gemaakt door het toepassen van een sterke soort kunststof folie. Hierdoor zal een inbreker niet met een steen, hamer of honkbalknuppel naar binnen kunnen komen. De ruit zal vanzelfsprekend wel beschadigen (ster-vorming) maar blijft netjes op zijn . Je ramen en deuren krijgen standaard dubbel glas. De ruimte tussen de glaslagen is gevuld met Argongas. Dat levert je een lagere energierekening en een geluidsreductie van -28db op.


Daarnaast zorgen optioneel verluchtingsroosters voor een goede ventilatie. Het isolatieglas van Profel komt in aanmerking voor . Vermijd diefstal en beveilig uw woning vandaag nog! Neem contact op voor een offerte bij dé glashandel van Rotterdam? De kostprijs die voor inbraakwerend glas in rekening wordt gebracht is sterk afhankelijk van het type beglazing.


We onderscheiden vandaag de dag op de markt op dit vlak dan ook tal van verschillende mogelijkheden. We hebben deze verschillende mogelijkheden inclusief hun gemiddelde kostprijs alvast even voor u op . Bij de inbraakbeveiliging van objecten geldt het beginsel: mechanische basisbeveiliging gaat voor elektronische waarschuwingssystemen. Alleen een goede mechanische barrière biedt de inbreker tegenstand in de vorm van een massieve tijdvertraging en een hoge weerstand. Derhalve kan de mechanische beveiliging .

Maak uw eigen inbraakwering met kunststof veiligheidsglas. Ruiten en ramen blijven de meest inbraakgevoelige delen van een huis of pand. Daar waar extra sloten, dievenklauwen en anti-inbraak profielen op deuren en ramen de nodige inbraakvertraging geven is een ruitje relatief eenvoudig ingetikt.


Welke veiligheid kan glas u bieden? Onder veiligheid wordt verstaan: Letselveilig glas. Deze drie aspecten worden nader toegelicht. Andere veiligheidsaspecten zoals brandveiligheid worden buiten beschouwing gelaten. Anti-vandalisme: Bestand tegen het herhaald inslaan of ingooien met harde voorwerpen.


De inslagen van de projectielen. Gelaagd kogelwerend veiligheidsglas, ook wel kogelvrij glas genoemd . Deze lagen worden door middel van folies met elkaar verbonden. Dit maakt dat het veel glas veel moeilijker kapot te krijgen is. Maar ook dat wanneer deze glassoort toch mocht breken, deze niet in duizenden stukken valt, maar juist aan elkaar blijft hangen. Het wordt toegepast in laag- energiewoningen en passiefhuizen.


De coating op de binnenste glasplaat beperkt het warmteverlies, . Een inbraak heeft een grote impact op het gevoel van veiligheid. Verklein de kans op een woninginbraak en laat inbraakwerend glas aanbrengen. Veilig voor thuis of bedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts