woensdag 20 april 2016

Industriele ramen

Ontdek nu de juiste ideeën voor uw industriële ramen of deuren. De ramen in je huis verbinden en scheiden de buitenwereld met je interieur en de deur is de toegang tot een ruimte. Er mag hier dus best wat aandacht aan worden besteed.


Je zult zien dat met deze staalinspiratie, je interieur een enorme boost zal krijgen. Met de keiharde industriële deuren en ramen van staal door . Maar je kunt ze ook tegenkomen of plaatsen in een bestaand of nieuw huis.

Deze ramen geven je huis veel licht en een erg karakteristieke uitstraling. Kenmerkend aan industriële ramen is, dat ze erg hoog en groot zijn. Misschien zijn de industriële ramen iets voor jou?


Klik hier voor mooie inspirerende beelden! Of u nu kiest uit een van onze standaard maten of een raam speciaal voor u. Industriële Stalen Deuren met glas. Kijk snel bij onze industriële deuren en ramen en zie hoe uw huis er strak en modern uit kan zien met deze look. Elke maat en kleur is mogelijk.


Historisch materiaal met bewerkingen en sporen uit het verleden zijn duurzame.

Onze vrienden van Manners hebben stijl. Dat bleek wel weer toen we bij hun deze fantastische loft voorbij zagen komen. Heirloom Design Guild is verantwoordelijk voor het interieur dat naadloos aansluit op de rauwe muren en industriële elementen. Het oude gebouw staat in Atlanta en is voor zover . IJsbrandy siersmeedwerk is al ruim jaar een begrip op het gebied van smeedwerk. Ontstaan als een traditionele siersmederij, ontwikkelt IJsbrandy op de dag van vandaag gehele smeedwerk concepten voor interieur en exterieur.


Modern Huis : Wooninspiratie Woonkamer. Bekijk ideeën over - industriele ramen op Welke. Hollandse inspiratie, die je eenvoudig bewaart in je eigen collecties. Bent u als bouwprofessional op zoek naar ramen en deuren op maat?


Maak kennis met industriële schrijnwerkerij Raamexpres. Gietvloeren, stellingkasten en bakstenen muren, een industrieel interieur is het helemaal. Woon je niet in een fabriek, maar wil je jouw woning wel een industriële touch geven?


Maak dan een statement met metalen ramen. Het stoere metaal zorgt voor karakter en sfeer en het glas voor ruimte en licht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts