vrijdag 15 april 2016

Wandafwerking badkamer

De muren van je badkamer afwerken hoeft niet altijd met tegels te zijn. De soorten wandbekleding die geschikt zijn voor badkamers vind je hier terug. Plaatmaterialen zijn de laatste trend om de wanden van badkamers mee te bekleden.


De platen zijn vervaardigd uit veiligheidsglas of acryl en worden rechtstreeks . Zelfs in de keuken en toilet.

Want kalk hecht niet aan de wand en schimmel kan er niet op groeien. Badkamer , douche, toilet, keuken. Je zult de wandafwerking heerlijk vinden. Een coating is een iets glanzend materiaal.


Denk bijvoorbeeld aan een epoxy vloercoating die je in parkeergarages ziet. En kan je heel goed doortrekken op je wanden. Zo heb je een naadloze badkamer , in één materiaal opgetrokken.


Wij maken een badkamer zonder te hoeven betegelen.

Het sanitair van je badkamer ziet er op zich nog goed uit, o. Tegels zijn niet meer van deze tijd dus de keuze is gevallen badkamerstucwerk, strakke wanden met . U bent aan het zoeken naar een stijlvolle of misschien wel industrieel wandafwerking voor de uw muren van uw badkamer , toilet, woonkamer of douche? Microcement kan uitstekend in badkamers worden toegepast over uw bestaande wand of vloertegels heen! In onze showroom presenteren wij de diverse kleuren. Bezoek onze showroom op afspraak . Welke soort wandafwerking is het beste voor uw nieuwbouwwoning? En welke voor de badkamer ? Lees hier alle informatie inclusief de mprijzen van stucen.


Dumapan is waterbestendige wandbekleding met tegelmotief. De watervaste wandpanelen zijn perfect als plafond en wanden in badkamers en andere vochtige ruimtes. Een prachtige wandafwerking voor uw badkamer met de natuurlijke bouwmaterialen van Ecobouwen Zutphen! Een naadloze douche of een naadloze inloopdouche is de ideale afwerking voor uw douche. Er zijn verschillende materialen verkrijgbaar, in verschillende prijsklassen.


Met de huidige materialen zijn er geen beperkingen. Kunststof wandbekleding is een elegant en praktisch alternatief voor tegels Het is schoon, snel en strak. Het heeft een elegante en strakke uitstraling, een groot onderhoudsgemak en het is snel geplaatst.

De wandbekledingsplaten zijn licht van gewicht, ter plaatse gemakkelijk te bewerken en eenvoudig met . We willen een volledige naadloze douche en enkele muren in de badkamer , dus geen tegels tegen de muur. PVC dus dat eigenlijk bedoeld is als vloerafwerking maar ook zeer geschikt is voor afwerking van wanden in douches. De badkamer is een belangrijke leefruimte in onze woning en aan de inrichting wordt tegenwoordig veel aandacht besteed. En dat is maar goed ook, want in de badkamer kom je tot rust en start je een drukke dag. Voor de wanden van de badkamer zijn vele mooie oplossingen, van strakke muren tot prachtig plafondhoog . Cemento vloer en wanddesign.


Een stoere vloer met betonnen uitstraling. Wanden in sanitaire ruimtes. SmartPanel Tiles maakt het renoveren of bouwen van . Wij leveren maatwerk in badkamer wanden.


Naden willen we niet meer en . Vocht en waterinfiltratie waren onze grootste kopzorg in onze badkamer. De silicone randjes in de douche en de ramen zorgden altijd voor problemen. Met Stonemix is dit nu verleden tijd! Uw badkamer of toilet stucen in betonlook? Een stijlvolle, sterk en volledig waterdichte wandafwerking.


De ideale wandbekleding voor badkamers en toiletten. Perfect voor uw inloopdouche en toilet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts