vrijdag 29 april 2016

Keukentegels utrecht

Tegels uit alle winstreken. Portugese tegels , Marokkaanse, Spaanse tegels en nog veel meer. Hieronder lees je de blog van Interior Junkie , zij heeft in haar keuken en hal de Negra tegel van Designtegels neergelegd. Het is geen grote hal maar toch is het dé binnenkomer in je huis en laat het de prachtige charme van het huis zien. Wij nodigen u van harte uit een kijkje te komen nemen in onze uitgebreide showroom.


Uw specialist op het gebied van tegels , natuursteen, mozaïek en vloerverwarming in de regio Nieuwegein- Utrecht.

Op zoek naar mooie tegels voor uw woning of bedrijfspand? In onze showroom in Nieuwegein bieden wij u een uitgebreide collectie vloertegels , wandtegels , mozaïek en natuursteen. Dé tegelspecialist van Midden Nederland. Heeft u plannen voor het verbouwen van uw woonkamer, badkamer, keuken , toilet of een andere ruimte bij u thuis? Van harte welkom in de centraal gelegen showroom in Maarssen gelegen direct aan de AUtrecht – Amsterdam!


U woont in Utrecht en heeft nieuwe tegels nodig voor uw woonkamer, badkamer, keuken of toilet? Wij garanderen de laagste prijsgarantie in onze regio! Bruynzeel keuken van Piet Zwart of voor een origineel ogende tegellambrisering in het toilet.


Maatwerktegels maakt fototegels, fototegeltableaus, restauratietegels, decortegels en designtegels.

De tableaus met afbeeldingen op tegels kunnen tot meer dan 100mgroot zijn. Jan Groen Budget Utrecht = Open. Duizenden tegels voor binnen en buiten.


Bamonde all living voor al uw binnen en buiten tegels. Wij zijn de badkamer en keuken specialist van Utrecht. Inspiratie nodig voor keuken , badkamer of tegels bij van Wanrooij? Bezoek de website of kom langs in onze showroom.


Vloertegels en wandtegels bepalen de sfeer van hele belangrijke ruimtes in je huis. De betegeling van je badkamer en je keuken zijn voorbeelden hiervan. Maar ook steeds meer mensen kiezen voor plavuizen in de gang en de woonkamer.


Omdat ze gemakkelijk schoon te houden zijn, heel lang mooi blijven en goed te . De mooiste wand- en vloertegels van Rotterdam en Leiden… vindt u bij Lingen Keramiek! Zowel in de badkamer, het toilet, de keuken , als in woongedeelten kunt u uw creativiteit oneindig uitleven met kleuren , formaten, en verwerkingswijzen. Juist omdat de keuze groot is, helpen we u graag . Het vierkante meter en nog losse tegels.


Uw ervaring toevoegen: schrijf een review.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts