donderdag 28 april 2016

Broekenrek voor garderobekast

Foto, Omschrijving, Prijs. Pantalon ( broeken) rek voor stuks. Excellent uitschuifbaar metaal verchroomd pantalonrek of. Raadpleeg onze folder voor de garantievoorwaarden.


De broekhanger is zo gemaakt dat. Dit rek, vervaardigd van RVS, neemt minder dan cm.

Met behulp van kastaccessoires kunt u - naast het luxe effect van dit soort onderdelen - de ruimte in uw kast nog efficiĆ«nter benutten. Dit uittrekbare en zeer degelijke rek is vervaardigd van RVS en uittrekbaar. U kunt hierop maar liefst dassen kwijt. Broeken kunnen natuurlijk aan een . Dankzij deze vrijheid bent u in staat om een geheel eigen karakter aan uw interieur te geven. Naast de uitgebreide mogelijkheden van lades op maat, schoenenrek of lade en een uittrekbare legplank kunt u het interieur ook aanvullen met diverse praktische accessoires als een dassenrek of broekenrek.


Binnendiepte kast minimaal 4mm. Uittrekbaar broekenrek EXCLUSIV. Soft-Close volledig uittrekbaar.

Te monteren onder een legplank, hierdoor is het onafhankelijk van de kastbreedte. Het broekenrek was hier ook geen succes: oud huis, beetje scheef, iedere keer als ik de deur van de kast open deed kwam het broekenrek. Bent u op zoek naar een volwaardige kledingkast of garderobekast waar uw schoenenrek perfect bij past? Op zoek naar een stijlvolle garderobekast met omlijste deuren op maat? Dan zijn de Raffito Garderobekasten echt iets voor u! LED De garderobekast is voorzien van inwendige verlichting met bewegingssensoren (de verlichting gaat aan bij het openen van een deur).


Voeg dan de losse elementen toe zoals de ladegeleiders en de accessoires ( schoenenrek, garderobestangen, broekenrek enz.). Daarna plaats je de deuren en stel je deze af. Als laatst plaats je de afwerklijsten. Belangrijk: Blijf tijdens het plaatsen van de kasten altijd goed in de gaten houden of de kasten . Een uitschuifbaar broekenrek is handig om gestreken broeken keurig in de kast op te bergen en uit te halen zonder af te stapelen.


Diepte van de rail cm. PAX kast (100x58x201cm) in goede staat! Wegens verhuizing gratis op te halen! Pax kast van Ikea in goede staat, evt met een plank en roede. Voor januari op te halen, alleen na 18.


Graag contact via mail ivm werk overdag! Hoeveel bergruimte je precies moet voorzien is vooral afhankelijk van het doel van de kast. Voor een kast met bar waaraan je kapstokken kan hangen zullen andere afmetingen gelden dan voor legplanken waarop je t-shirts, topjes, … legt.

We geven een kort overzicht: .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts