donderdag 21 april 2016

Brocante vloer

Brocante Vloeren al vanaf € pm2! Onze klanten geven ons gemiddeld een ,7. Alle 1recensies bekijken. Uw telefoonnummer (verplicht).


Meer ideeën over Rustieke vloeren , Hardhout en Recycled-hout vloeren.

In deze video ziet u hoe een brocante vloer wordt gemaakt. Door ons speciaal geselecteerde fabrikanten wordt deze vloerencollectie gemaakt. Het lijkt dat de (eiken)houten vloeren door de afwerking al . Dankzij onze ervaring hebben wij de ultieme vloeren collectie ontwikkeld die van alle markten thuis is. Aansluitend op de laatste woontrends en geproduceerd volgens de laatste normen. De collecties zijn goed voor een breed scala aan smaken en kleuren.


Deze witte houten vloer is het ideale decor voor al je brocante -vondsten.

De vloer is gemaakt van dakhout en geschilderd in een verf met verharder. Mooie grote houten vloer kaarskandelaar. Antieke massief mahonie houten console met fraai gestoken kop. Hij leent zich er uitstekend voor om een beeld op te zetten, maar ook. Net als bij iedere inrichting zijn bij brocante de basiselementen zoals vloer en muur elementair in het opbouwen van de stijl.


Er is veel vrijheid in de keuze van materialen en kleuren, maar houd in gedachten dat brocante een eenvoudige, rustieke en een ruw karakter heeft waar gedetailleerde afwerkingen, . Silo was één van de eerste winkels in Nederland die deze vloeren aanbood. Intussen hebben wij al heel wat klanten blij gemaakt met onze vloeren. In onze showroom kunt u de diverse mogelijkheden bezichtigen én bespreken. Eén van de producten die wij.


Het appartement in Oslo is een mix van brocante , vintage en industriële elementen. De witte muren en houten vloer maken het huis licht en doen de aardetinten in het interieur goed uitkomen, terwijl de moderne keuken weer voor een mooi contrast naast het romantische zorgt. Velden voor nog meer mooie kroonluchters, wandlampen, lampenkappen en heel veel.


Zwart brocante vloer lampenvoet met grote fitting. Het snoer is voorzien van een voet schakelaar. Vragen, neem gerust contact met ons op.

Op de vloer leg je houten planken met een whitewash of greywash. Qua houtsoort kun je denken aan Dennen, Eiken en Essen. Soms zijn de planken meteen al geschikt voor je brocante interieur. Mocht dit niet zo zijn, dan ga je aan de slag met de verfkwast.


Ultra matte sleetse brocante eiken houten vloer. Handmade dus iedere houten vloer is uniek en heeft een bijzondere karaktervolle uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts