maandag 25 april 2016

Steiger dakkapel huren

Online reserveren voor huren en verhuur van bouwmachines tot gereedschap. Huur een aluminium rolsteiger voor al uw werkzaamheden. Snel en eenvoudig op te bouwen en in meerdere maten te verkrijgen. Geschikt voor binnen en buiten.


Dan kan je het beste een rolsteiger huren. Deze is verrijdbaar en makkelijk te monteren.

Mocht je werkzaamheden hebben op bijvoorbeeld een dak , dan kan je de dakkapelsteiger huren en eenvoudig monteren aan de gehuurde rolsteiger, zodat je makkelijk en veilig kunt werken. Naast de rolsteiger en de dakkapelsteiger . Zo als de naam al zegt dit is een steiger waarmee u makkelijk aan uw dakkapel kan werken voor bijvoorbeeld het maken van een dakkapel maar ook als hem wilt verven. Je kunt gemakkelijk een dakkapelsteiger huren. Let op: voor al onze steigers worden bezorgkosten in rekening gebracht.


De dakkapelsteiger is de ideale oplossing voor het verrichten van werkzaamheden op schuine daken. De steiger is licht in gewicht, snel en makkelijk te plaatsen en vormt een veilige werkvloer. De ASC daksteiger ( schoorsteensteiger ) is het ideaal om gemakkelijk te werken aan een schoorsteen of dakkapel.

De steigers die u kunt huren zijn te verkrijgen in breed en smal formaat. De smalle varianten zijn ideaal voor een klus in het centrum van Eindhoven. En bent u bezig met de bouw van een dakkapel ? Dan kunt u het beste een brede en veilige dakkapel steiger huren. Bij K-Rental kunt u dus steigers huren in Eindhoven voor . Dakkapel steiger smal 70cm. HUREN Meer informatie.


Rolsteigers ( breed ) vloerafm x mtr. Door toepassing van de uitwijkconsole op de rolsteiger is de dakkapel veilig en volledig bereikbaar. Om veilig te kunnen werken. Nemaco Verhuur is al jaren lang de betrouwbare partner voor het inhuren van al uw bouwmaterieel. Wij implementeren consequent . Borent - Huur niet te duur.


De uitwijkconsole wordt gebruikt wanneer u moet werken op of rondom een dakkapel. Met de uitwijkconsole kunt u het bereik van de rolsteiger aanpassen buiten het normale bereik. De rubber drukverdeler van de uitwijkconsole geeft extra grip op . Centraal in Zeeland kunt u bij ons een smalle of brede steiger huren van tot meter hoog en een platformlengte van 2cm.

Peinemann verhuurt aluminium steigers voor alle situaties. Bezorgen is ook mogelijk. Steiger huren Roosendaal?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts