dinsdag 26 april 2016

Forbo krommenie showroom

U vindt de showroom locaties en openingstijden op deze pagina. Bovendien zijn er voor al je vragen professionele adviseurs aanwezig. Novilon Paviljoen in Forbo Expo Heeft u interesse in onze Novilon vloeren, dan kunt u ook terecht bij onze showroom in Assendelft. In de Forbo Expo bevindt zich het Novilon Paviljoen.


Hier zijn al onze Novilon collecties op grote staal te bezichtigen en . Forbo Flooring Coral produceert de Coral schoonloopsystemen.

Coral is marktleider in entree vloersystemen. Marktleider in vloerbedekking. Industrieweg Assendelft. Vlietsend 20-A Krommenie. Onze Coralfabriek staat in Krommenie , de Novilonfabriek . Forbo Krommenie Linoleum, vinyl, tapijttegels en naaldvilt het aanbod van Forbo is erg breed.


De producten hebben een hoge kwaliteit en een uniek design. In de showroom in Heerenveen kunt u deze producten bekijken, maar u kunt natuurlijk ook online al inspiratie opdoen. Klik hier voor de Forbo website.

De Nederlandsche Linoleumfabriek is inmiddels al lange tijd onderdeel van het internationale Forbo concern. Met een marktaandeel van. Hierna volgt een rondleiding langs het productieproces, het magazijn en de showroom.


In verband met de veiligheid . The official site of Kho Liang ie, industrial and interior designer. St John Street, Clerkenwell. Forbo Group, a global leader in flooring and movement systems, and offers . Dit werd opgelost door een showroom in de City of London te openen. Meer dan van de vloeren, produceert Forbo in Nederland. De Coralfabriek staat in Krommenie , de Novilonfabriek in Coevorden en de linoleumfabriek in Assendelft.


Wij geven u graag professioneel en onafhankelijk advies over de mogelijkheden van Forbo. Bezoek één van onze showroomvestigingen of neem. Marmoleum is een topproduct van Forbo uit Krommenie. Een stijlvol natuurproduct gemaakt van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen.


Indien gewenst kan Vloer en Gordijn. We kregen gekleurde hesjes aan en koptelefoons om onze rondleidster goed te kunnen verstaan. We gingen in groepjes de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts