maandag 18 april 2016

Rechthoekige lichtkoepel

Rechthoekige lichtkoepels zijn uitermate geschikt als u daglicht wil binnenbrengen in een rechthoekige ruimte zoals een aanbouw, garage of carport. De kleinste dagmaat is 30x8 de grootste maat is 180x280. U kunt kiezen voor een losse koepel bij renovatie of vervanging van uw oude koepel. Vrijwel iedere maat is te . Applied filters: 100x150.


Wij hebben de bolvormige lichtkoepel die u zoekt.

Kies uit verschillende wanddiktes (enkelwandig, dubbelwandig, driewandig of supergeisoleerd) en slagvast polycarbonaat of acrylaat. Onze lichtkoepels beginnen al vanaf euro! Gratis levering en alle afmetingen zijn verkrijgbaar. Het grootste voordeel van een lichtkoepel of lichtstraat is ongetwijfeld de toename van natuurlijk licht . Bestel direct online via de webshop. Vergelijk gratis offertes via Slimster en vind beste aanbieding voor dakkoepels inclusief montage!


Lichtkoepels skylux AG plastics rechthoekig en vierkant. Van Boven Standaard lichtkoepels worden in diverse maten geleverd en zijn zowel in ronde, vierkante als rechthoekige uitvoering verkrijgbaar. Daarnaast onderscheiden we nog bolle en piramidale vormen.

Bij de piramide koepels bedraagt de hoek van het schuine vlak met het dakvlak ca. Zo zijn er vierkante, ronde of rechthoekige dakkoepels en kan de vorm van het glas verschillen. Of bent u misschien op zoek naar een daglichtbuis , een klein lichtkoepeltje dat door middel van een reflecterende buis zelfs voor daglicht . Ze vormen een aanwinst voor bijvoorbeeld woningen, scholen, zorginstellingen en kantoorpanden.


Ron vierkant, bolvormig, piramide of zelfs half hoog. Reeds meer dan jaar levert Deschacht aan de veeleisende, kwaliteitsbewuste bouwprofessional en doe-het-zelver een uitgebreid gamma van Riolerings- en. Alle lichtkoepels worden van . Door het volledig beheerste productieproces kunnen lichtkoepels echter ook vervaardigd worden in andere vormen, zoals piramide en de “halve bol”. Deze vormen geven een extra esthetische waarde aan dit product. Naast de vierkante-, rechthoekige - en ronde koepels is het mogelijk om lichtkoepels te . De prijzen hieronder zijn van enkelwandige uitvoering, maar u kunt als optie kiezen voor fubbrlwandig of driewandig en bij sommige afmetingen zelfs voor vierwandig.


De afmetingen zijn de dagmaten, de maat tussen ( ) is de buitenmaat van de lichtkoepel. Een binnenzonwering kan onder elk type vierkant of rechthoekige polyester opstand gemonteerd worden. Geen Resultaten Gevonden. De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.


Zoeken naar: Meest recente berichten. U kunt de Skylux snelmontage lichtkoepel uit de doos halen en direct en eenvoudig monteren op het dak.

Acrylaat lichtkoepel en raveling aanbrengen, rechthoekig model, dubbelwandig (helder of opaal), met polyester opstand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts