dinsdag 19 april 2016

Moderne vouwgordijnen

Het is ook wel begrijpelijk dat gordijnen steeds minder gebruikt worden: ze vangen veel stof en zorgen vaak voor allergische reacties. Ze passen ook niet in het moderne interieur, waar meestal gebruik wordt gemaakt van strakke lijnen. Wij gingen op zoek naar typisch moderne raambekleding en kwamen . Bekijk onze sales en profiteer van de voordelen! Geen enkele raamdecoratie zorgt voor zoveel sfeer als vouwgordijnen.


Vouwgordijnen worden al vele jaren gemaakt en zijn de laatste jaren steeds moderner geworden.

De historie van de vouwgordijnen gaat terug tot de . Raamdecoratie zorgt voor extra sfeer en privacy. Info en prijs advies voor gordijnen , lamellen, shutters en andere raamdecoraties vind je hier. Allerlei raamdecoratie ideeën voor zowel een klassieke als een moderne inrichting vind je in deze interieurtips terug. Een strakke, moderne inrichting staat of valt met de juiste keuze voor raambedekking. Helemaal niets ophangen is saai, kaal en biedt weinig privacy.


Anderzijds is het ook geen optie om zomaar gordijnen op te hangen, omdat die lang niet altijd passen bij een moderne inrichting. Op zoek naar moderne vouwgordijnen ? Ze passen goed in sfeervolle landelijke interieurs, maar ook uitstekend in strakke moderne woningen.

Lichtdoorlatende vouwgordijnen geven een aangename lichtinval, maar bieden toch privacy. Voor slaapkamers en kinderkamers zijn vouwgordijnen. Onze klant koos voor een strakke en sobere inrichting van zijn interieur.


De amerikaanse stores onderstrepen dit gevoel en benadrukken nog eens extra het ruimtevoel in de breedte. Er werd gewerkt met een transparante stof. De grote raampartijen bevinden zich aan de achterzijde van de . Heytens, specialist in decoratie op maat, in uw buurt: jaloezieën, Japanse panelen, stoffen, glasgordijnen, gordijnen , roedes en sierbinders.


Eenvoudig kiezen, bestellen en je kunt heel snel thuis van je nieuwe vouwgordijnen genieten. Met keuze uit acht verschillende kleuren kunt u de gordijnen op uw interieur laten aansluiten! Moderne gordijnen bestellen? In combinatie met overgordijnen vormen vouwgordijnen een uitstekend geheel.


Of waarom geen twee vouwgordijnen combineren? De eerste transparante stof laat overdag het licht binnen en de andere in . De juiste gordijnen kiezen. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een stof waar nog licht doorheen komt of voor niet-geplooide gordijnen. En wil je juist een intieme sfeer? Combineer dan vitrage met een overgordijn in een warme tint.


Er zijn tegenwoordig mooie, moderne versies van vitrage verkrijgbaar, zoals . Een overzicht van weetjes en tips over raambekleding, gordijnen , rolgordijnen en shades.

Nieuwbouw met een moderne inrichting? Als ontwerper en fabrikant laten wij je graag onze vier moderne typen vouwgordijnen op maat zien. We leggen de werking uit, én de verschillen zoals ons dual top-down systeem. Dit door ons uitgevonden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts