woensdag 23 december 2015

Aluminium profiel rond

Bestel uw aluminium profielen direct online op aluparts. Met name geschikt voor constructie- doeleinden . U- profielen , aluminium T profielen , aluminium rond , aluminium vierkant, aluminium plat. Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe je jouw doe het zelf ideeën het beste kunt realiseren.


Het mooi afwerken en beschermen van traptreden, drempels en (tafel) randen doe je met aluminium profielen.

Maar er zijn ook koppelprofielen. Voor kapstok, droogrek of tassenrek. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, platen in een RAL kleur en vele andere aluminium platen kopen.


Ook vindt u platstaf, ronde staf, diverse aluminium buizen en hoekprofielen. Maak een keuze uit onze categorieën. De Metaalwinkel is wereldwijd de enige dealer van Topclamp aluminium vierkant snelbouwsysteem.


Het innovatieve aluminium vierkant buiskoppelsysteem bestaande uit diverse soorten vierkante-, ronde - en gecombineerde koppelstukken. Dit aluminium vierkante koppelsysteem is zowel afzonderlijk als gecombineerd .

Veel elementen die dienen ter afwerking of versteviging van bouwklussen zijn afgewerkt met een aluminium profiel , simpelweg omdat dit materiaal kwalitatief goed blijft en lange tijd meegaat. Met onze aluminium profielsystemen kan zeer flexibel en snel een gewenste structuur op maat gemaakt worden. Dit zowel voor prototypes waar flexibiliteit. Online bestellen of kom langs in onze winkel.


Hieronder krijgt u een overzicht van onze stockvoorraad. Voor een gedetailleerd overzicht van ons programma, klik op de onderstaande sub-groepen. Aluminium U profiel 25X25Xmm.


Waar zijn LED profielen voor geschikt? LED profielen zijn aluminium profielen die bijdragen aan het op professionele wijze monteren van alle soorten LED strips. De LED profielen kunnen op vrijwel iedere ondergrond worden geïnstalleerd.


Met LED profielen maakt u eenvoudig uw gewenste lichteffecten. Een led profiel met een heldere afdekkap is daardoor zeer geschikt voor toepassingen waarbij het aluminium profiel niet in het zicht is geplaatst (indirecte verlichting). Dat heeft te maken met de hoogte van het aluminium profiel , de gebruikte afdekkap en de gebruikte LED strip. LED PROFIEL ROND Led Line Alu. ACTUELE ALUMINIUMPRIJZEN.


Huidige wisselkoersen bekijken en valuta omrekenen. Over cookies: Cookies worden gebruikt om onze site en uw ervaring met onze site te verbeteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts