donderdag 17 december 2015

Schuifpui vergrendeling

Hét alternatief voor heel smalle schuifpuien én schuiframen. De Basic is een balkslot met geïntegreerde vergrendeling. De breedte is slechts 20mhij past dus bijna altijd. Het Opleg schuifpui slot is verkrijgbaar in twee varianten.


De uitvoering met een penvergrendeling zorgt ervoor dat er een massieve pen de onderkant en bovenkant van de schuifpui vergrendelen.

Ook is er een uitvoering met haakschoten. Het haakschoot slot is voorzien van een sluitkom in het kozijn waar dan twee haken . Een schuifpui beveiligen. Als je geluk hebt schuift je bewegende raam aan de binnenzijde van je woning, achter. Vervolgens boor je een gaatje in de zijkant van je deur en een gaatje in je kozijnstijl waar de slotjes in vergrendelen. De schuifpui - en schuifraambeveiliging Basic is hét alternatief voor heel smalle schuifpuien én schuiframen.


Deze beveiliging bestaat uit een balkslot met geïntegreerde vergrendeling. Indien je een schuifpui hebt die .

Voor de beveiliging van schuifpuien , ontwikkelde Secu een speciaal balkslot, dat zeer praktisch in gebruik is. Schuifpui vergrendeling. Zo biedt `ie de mogelijkheid de schuifpui iets te openen en dan te vergrendelen.


Zo kan de kamer veilig ventileren. Je boort een gat in het midden van de pui daar waar de stijlen in gesloten toestand over elkaar zitten. Je boort geheel door de binnen stijl en dan ca 3cm in de buiten stijl. De stift vergrendeling bestaat uit een pen met aan het eind draad en uiteindelijk een sierknopje.


Er zit ook een metalen plaatje bij war . Type klus: Sloten plaatsen of repareren. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Concurrerende producten schuifpui vergrendeling door leveranciers schuifpui vergrendeling en fabrikanten schuifpui vergrendeling worden hieronder vermel u kunt bladeren en het gewenste product selecteren.


Daarnaast bieden we ook de aanverwante producten schuifpui vergrendeling bij remhendel . Slimline balkslot voor schuifpuien en schuiframen. Goedgekeurd voor hout, kunststof, en aluminium. Toepasbaar op binnen- en buiten schuivende delen.

Bent u op zoek naar een nieuwe tuindeur of schuifpui ? Bekijk hier het uitgebreide assortiment in tuindeuren en schuifpuien ! Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Siegenia hoekoverbrenging 1x .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts