maandag 28 december 2015

Rolgordijn met geleiders

Een rolgordijn met zijgeleiding shop je online bij ons! Bekijk snel onze ruime collectie rolgordijnen. Kies je voor een draad zijgeleiding of voor zijprofielen?


De geleiders ervoor zorgen dat het rolgordijn strak langs uw raam blijft lopen en er geen lichtkieren ontstaan. Dat slapen belangrijk is, weten wij allemaal, maar waarom het zo belangrijk is, dat is niet bij iedereen bekend. Door te slapen worden uw hersenen opgeladen en klaargemaakt voor een nieuwe dag.

Om goed te kunnen slapen is een verduistering van uw slaapkamer erg belangrijk, dit kan goed met een . Ontdek de diverse verduisterende of transparante rolgordijnen met zijgeleiding. Wil je je slaapkamer volledig verduisteren? Ga dan voor een rolgordijn met zijgeleiding. Dit type gordijn is makkelijk te monteren, stevig en je hebt. Onze cassette rolgordijnen zijn leverbaar met een luxe aluminium cassette in vierkant of rond model.


U kunt kiezen uit cassettekleuren: wit, zwart of grijs (technisch zilver). Dit kunt u zien aan de perfecte afwerking, de stof en het degelijke .

Dankzij het unieke ontwerp is 1 verduistering mogelijk. Rolgordijn met cassette en zijgeleiding. Bovendien isoleert dit rolgordijn , wat tot minder warmteverlies kan opleveren. In deze video laten we zien hoe u onze cassette rolgordijnen monteert inclusief zijgeleiding en. Met motorbediening, kettingbediening of veerbediening links of rechts, alles kan ook.


Zelfs de kleur van het kettinggewichtje kunt u zelf bepalen. Bij de montage van een rolgordijn zijn ook diverse mogelijkheden. In de dag” en “op de dag” montage.


Om Uw ruimte optimaal te kunnen verduisteren, kunt U extra zijgeleiders mee bestellen. Hiermee creerd U een optimale verduistering. In onze Online Shop kunt U Uw rolgordijnen Online bestellen.


Hallo, op een kamer heb ik rolgordijnen hangen. Deze houden wel veel licht tegen maar langs de zijkant en onderkant komt er veel licht door de kieren. Nu zit ik te denken om een soort geleider te maken voor de zijkanten, en evt. Het ARP rolgordijn van FAKRO doseert de lichtinval en brengt leven in uw interieur.


Het brede kleurenassortiment en de vele stofpatronen van de ARP verhogen de esthetische waarde van uw ruimtes en stellen u in staat de juiste kleur voor uw interieur te kiezen. Ook verduisterend rolgordijn en zonwerende rolgordijnen. Accessoireset G bestaat uit twee aluminium zijprofielen met vier stroken dubbelzijdige tape.

Je kunt de twee zijprofielen in-de-dag boren of plakken, plakken is alleen mogelijk op de dag. In combinatie met 1 verduiste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts