dinsdag 29 december 2015

Rubber vloertegels binnen

Minimale voorbereidingswerken aan bestaande vloer. Direct te plaatsen op bestaande ( oneffen) vloer. Bedekt barsten en vlekken van bestaande vloer. Langere levensduur en veel makkelijker te onderhouden dan gietvloeren, vinyl op rol of tegels en tapijt. PVC Kliktegels zijn verkrijgbaar met verschillende designs zodat ze niet alleen een praktische functie hebben, maar ook er ook nog eens leuk uitzien - Gratis Bezorgd!


Ook heeft u geen last van zand of snippers die anders mee naar binnen worden gelopen.

Prachtige rubber vloeren voor binnen gebruik. Wij leveren een zeer groot assortiment rubbervloeren in vele motieven die ook uitstekend toepasbaar zijn in huis. Bijvoorbeeld in de keuken, kinderspeelkamer of hobbykamer.


Een vloer van rubber in de particuliere sector schrikt meestal af. Zoekt u een sportvloer, valdempende ondergron kunstgras, geluidsisolatie. Flexidal heeft zich gespecialiseerd in het leveren van rubbermaterialen die gebruikt worden als veiligheidsondergrond op speelplaatsen en onder speeltoestellen.


Bent u op zoek naar rubberen vloertegels ? Wilt u graag een rubbervloer? Wij helpen u graag verder met de ideale waterdichte tegelvloer voor uw bedrijf.

Ze beperken of voorkomen valletsel bij kinderen. Maar ook binnenshuis bieden rubber tegels een . Rubberen tegels nu bij HORNBACH kopen! Geproduceerd van 1 hoogwaardig gerecycled rubber.


De tegels kunnen los worden gelegd op vrijwel elke vast ondergron zowel binnen als buiten. De ondergrond heeft geen speciale voorbehandeling nodig maar dient wel vast, egaal, stofvrij en droog te zijn. Kleine oneffenheden worden probleemloos geƫgaliseerd door het elastische rubber.


Dankzij de platliggende . Alle prijzen op onze website zijn inclusief btw! De conclusies van dit onderzoek gelden nadrukkelijk niet voor andere merken rubbertegels omdat de samenstelling daarvan in dit onderzoek niet beoordeeld is. In het onderzoek zijn beschikbare binnen - en buitenlandse onderzoeken bestudeerd en aangevuld met uitloogonderzoeken in het laboratorium. Onderhoudsarm en vervangbaar. Uw specialist in advies, aanleg en onderhoud.


Lees de voordelen van onze hoge kwaliteit rubber tegels. Beste klant, Graag bieden wij u, indien u online via onze site uw bestelling plaatst, een korting aan van. Let op: de korting is nog niet.


In alle andere gevallen bedragen de transportkosten binnen Nederland € 7exclusief BTW en binnen BelgiĆ« € 8exclusief BTW. De rubberen tegels van Intergard zijn kwalitatief hoogwaardige valbrekende tegels die vaak gebruikt worden op speelplaatsen onder speeltoestellen.

Deze tegels zijn waterdoorlaten onderhoudsarm, eenvoudig aan te leggen en gemaakt van 1 recycleerbaar materiaal. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen of rood. U kunt de rubberen tegels met een stofzuiger schoonzuigen (bij binnen gebruik) of schoonvegen met een bezem (bij buiten gebruik).


Onze rubberen tegels zijn bestand tegen heet water en kunnen tevens gereinigd worden met een hogedrukreiniger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts