woensdag 30 december 2015

Onzichtbaar schuifdeursysteem

Onzichtbaar schuifdeursysteem voor binnendeuren. Compleet met demping naar zijden- Voor deuren max Kg. Schuifdeursystemen voor binnendeuren. Hang uw schuifdeur degelijk, onderhoudsvrij en geruisloos op. Diverse ophangsystemen voor binnendeuren.


In een nieuwbouwproject of tijdens een verbouwing is mogelijk een schuifdeursysteem nagenoeg onzichtbaar weg te werken in wand en plafond.

Het zijn de details die dan beeldbepalend zijn. Het comfort van schuiven gecombineerd met meerdere designoplossingen. Het Xinnix Xschuifdeursysteem laat een schuifdeur in de muur verdwijnen. De lagering is soepel en geruisloos.


Eenvoudig te installeren. Rail komt achterop uw schuifdeur. Op de wand komt een plaat met loopwielen. De crux bij dit systeem is dat de rails en rollers zijn omgedraaid ten opzichte van traditionele schuifdeursystemen waarbij de .

Ga je helemaal voor minimalisme, kies dan een onzichtbaar magnetisch insteekslot met geïntegreerd afwerkingsplaatje. Ultrafunctioneel en design : ontdek de geheimen van innoverende onzichtbare beslagoplossingen in MODULE te Gent ! De deuren zijn schilderbaar met dezelfde . Met dit systeem lopen de deuren voor de kast langs (in plaats van in de kast) en is de ophanging verborgen. Met alle deuren gesloten is de kast erachter dus niet zichtbaar. Een prachtig systeem voor.


Een rijke geschiedenis die het bedrijf een identiteit en authenticiteit gegeven heeft. Met ons brede assortiment technische en design producten zijn we in verschillende markten actief. Voor zowel een geleider voor de lade van uw bureau als . MAGIC – onzichtbaar schuifdeursysteemontagefilm. Onze bestelwagens leveren.


Al uw bestellingen leveren wij met de grootste zorg uit via onze eigen wagens of via onze transporteur Hamann. Kleine pakketten versturen we per post naar u toe. Belangrijk hierbij: wij rekenen u nooit transportkosten . Ze kunnen onzichtbaar in de façade worden geïntegreerd. Appartementen, woonzorgaccommodaties, één- en tweepersoons woonruimte en levensloopbestendige woningen vragen om slimme ruimtelijke oplossingen.


Svedex biedt u de keuze uit verschillende in de wand en voor de wand schuifdeursystemen. Er is voor elke ruimte en elke bouwkundige .

Deursystemen voor binnendeuren, onzichtbare deuren en deuren zonder omlijsting of scharnieren, dat is onze specialiteit. Argent Alu levert zijn Proslide schuifdeursysteem nu ook met een onzichtbaar inbouwgeleidingsprofiel. Dit stevige driekamerprofiel (geleidings- en afwerkingsprofiel in een) ontwikkelde het bedrijf speciaal voor gipsplaatplafonds.


Het nieuwe product is bovendien ook geschikt voor kamerhoge schuifdeuren . Het nieuwste schuifdeursysteem Muto van Dorma is zeer geschikt voor glazen binnen schuifdeuren. Het systeem biedt meer functies dan voorganger Agile. De techniek van dit schuifdeursysteem is geheel onzichtbaar geïntegreerd in het schuifdeurbeslag. Het zelfsluitende mechanisme en dormotion .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts