maandag 21 december 2015

Gelaagd of gehard glas

Wij hanteren prijzen van de groothandel met directe levering vanaf de fabriek. Geen wettelijke vereiste, maar een code van goede praktijk. Wie norm niet volgt, kan aansprakelijk gesteld worden.


Een schuifraam in de woonkamer, een glazen deur, een raam . In tegenstelling tot dubbel glas of gelaagd glas, wordt met gehard glas meestal gedoeld op één glaslaag. Bij gehard glas gaat het in mindere mate om de dikte van het glas, maar vooral om de productietechniek waarmee dit glas zeer sterk wordt gemaakt.

Door extreme verhitting van de glasplaat, gevolgd door snelle . De prijs van gelaagd glas wordt berekend per m². Als u kiest voor gelaagd glas, dan heeft u de keuze uit éénzijdig gelaagd glas, tweezijdig gelaagd glas en gelaagd glas met folie voor gehard glas. De richtprijzen voor de verschillende soorten gelaagd glas in onderstaande schema zijn inclusief btw maar exclusief montage . Wat is het verschil tussen gelaagd glas en gehard glas ? Dit bestaat uit twee of meer ruiten, die met elkaar zijn verbonden door een transparante en onzichtbare tussenlaag van kunststof.


Een voorruit van een auto is gemaakt van gelaagd glas. Het grote voordeel van gelaagd glas is dat er geen stukken . De combinatie zorgt voor een sterk stuk veiligheidsglas.

Het glas is uitermate geschikt voor allerlei toepassingen, zoals balustrades en trappen. De keuze van het veiligheidsglas hangt af van het gevaar dan men wil voorkomen. De veiligheidsaspecten van het schrijnwerk . Veiligheidsglas is alle niet-isolatieglas, bedoeld voor bescherming. Gelaagd , gehard , gehrad en gekleurd.


Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. PVB folie gelamineerd tussen het glas. Tevens gehard glas waardoor 5x sterker dan normaal gelaagd glas. Dit glas wordt veel toegepast voor onder . Ook particulieren in België profiteren van onze groothandelprijzen.


Kijk hier voor ons assortiment. Daar waar het glas thermisch versterkt moet zijn: o. Lees hier meer over veiligheidsglas, letselveilig glas en doorvalveilig glas. Bij glasbreuk of inslag beschermt gehard veiligheidsglas je tegen snijwonden.


Het glas versplintert dan in kleine stukjes, zonder scherpe randen. Bij gelaagd glas blijven de scherven kleven op een heldere kunststoffolie tussen beide glasplaten. Gehard glas wordt standaard Scherp Af . Zo vermijd je verwondingen én voorkom je dat inbrekers je woning makkelijk . Alhra Glas levert veiligheidsglas in vele uitvoeringen.

Het gelaagde glas bestaat uit twee of meer ruiten die door taai elastisch folie onder druk en bij hoge temperatuur onverbrekelijk met elkaar versmolten zijn. Doordat er meerdere glaslagen worden gebruikt is het glas. VEILIGHEIDSGLAS Bestaat uit : gehard - gelaagd - inbraakwerend - kogelwerend - draadglas - brandwerend.


Glas kan erg gevaarlijk zijn en daarom wordt daar waar dat nodig is, veiligheidsglas toegepast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts