zondag 20 december 2015

Gordijnen op maat den haag

Hier vindt u onze uitgebreide collectie aan gordijnen bij BergBerg in regio Den Haag , Scheveningen en Rijswijk. In onze Woonmode Megastore in Rijswijk presenteren wij u de nieuwste collecties gordijnen , vitrages en inbetween gordijnen. Nergens in de omgeving van Rijswijk en Den Haag treft u zo een gevarieerde collectie gordijnen , als bij Woonmode. Gordijnen bij Woonmode worden gratis op maat gemaakt.


De gordijnen die u bij Gordijncenter.

Zo bent u er zeker van dat de gordijnen altijd precies passen en haalt u het maximale woongenot uit uw gordijnen ! Wij bieden diverse soorten gordijnstoffen aan, kies bijvoorbeeld voor een voile of een . Roobol in Den Haag (megastores) voor uw vloeren, gordijnen en zonwering. Kom naar Roobol Den Haag voor informatie en advies over vloeren, gordijnen en zonwering. Familiebedrijf in Den Haag waar meedenken, kwaliteit en service over uw gordijn voorop staat.


Hoe kies je nou een gordijn? Er zijn zoveel stoffen en soorten. Een gordijn is meer dan een stukje stof waarmee je het raam afdekt.

Onze stoffeerders maken de gordijnen op maat. Wij verkopen al ruim jaar onze stoffen op de Haagse Markt en sinds jaar hebben we ook een showroom in Wateringen en een eigen gordijn atelier waar wij de gordijnen op maat maken. Deco Home Briedé is de gordijnen specialist van Den Haag. Veel van onze mooie stoffen zijn kamerhoog, waardoor ze naadloos kunnen worden verwerkt. Dat levert gegarandeerd een heel mooi resultaat op.


Zo bepaal jij de gordijnstof, de uitvoering en de gordijnplooi. Ben je op zoek naar nieuwe overgordijnen, vitrages of inbetweens dan bij je bij ons aan het juiste adres. Je vind bij ons een grote collectie gordijnstoffen en kant en klaar geleverde gordijnen , en nog veel meer. Bij ons kun je terecht voor een ruim assortiment aan rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, plissé gordijnen en nog veel meer. Voor Woninginrichting Bedrijven.


En ze zijn superhandig en gemakkelijk zelf op maat te maken! Hang de rail of roede eerst. Deskundig advies en snelle levertijd. Paneelgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor grote raampartijen en als je van een strak en modern interieur houdt. Kom naar De Profs XXL in Den Haag , wij adviseren u graag over alles op het gebied van raamdecoratie.


Kijk hier voor alles op het gebied van sier-, rol-, en verduisterende gordijnen op maat. Bij KARWEI vind je een ruim assortiment kant en klaar gordijnen.

Wil je liever zelf een gordijn samenstellen? Stel hem samen met de configurator van KARWEI. Veel van de stoffen met dessin zijn zowel voor gordijn als voor meubelstoffering geschikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts