woensdag 23 december 2015

Houtsoorten parket

De meest voorkomende houtsoort voor parket is natuurlijk eik. Maar parket kan nog in vele andere houtsoorten bestaan. Houtsoorten met elk een eigen karakter, warmtegevoel en uitstraling. De keuze van een houtsoort wordt natuurlijk in de eerste plaats bepaald door uw . Parket is een algemene naam voor de verschillende houtsoorten die als houten vloeren kunnen bestaan.


Elke houtsoort is uniek in die zin dat ze elk hun eigen kleur en tekening hebben, maar je keuze kan ook bepaald worden door de plaats waar de parketvloer moet komen te liggen.

Parketmeester biedt u al het mogelijk op gebied van verschillende houtsoorten. Volgens de Europese norm is een houten vloerbedekking een harde vloerbedekking waarvan de slijtlaag uit hout bestaat. Dat is niet het geval voor laminaatvloeren.


Is de houten slijtlaag minstens mm dik bij de . Maple parket of Canadees Esdoorn parket (Acer). Mettertijd zal een Esdoorn vloer zelfs eerder goudgeel kleuren. Keroewing Parket vloer Tapis.


Een massieve parketvloer blijft nog altijd the real thing.

In het geval van brede stroken hanteert men . We hebben verschillende houtsoorten voor parketvloeren. Hier vindt u informatie over diverse houtsoorten en parketsoorten. Er zijn verschillende houtsoorten verkrijgbaar bij Bruynzeel.


De parketvloeren worden vakkundig door professionals gelegd. Elke houtsoort heeft bepaalde eigenschappen, sterktes en zwaktes. Bekijk het aanbod op de website.


En die moet je dus kennen voor je parket gaat uitkiezen. Daarom deze korte handleiding! Frans eiken (of van andere houtsoorten ) visgraatparket is leverbaar in verschillende maten.


Om een visgraatvloer aan de zijkanten van de kamer af te werken, kan men kiezen uit stroken met wengé (of van andere houtsoorten ) houten bies en daarachter sluitfriezen of een combinatie hiervan. In de regel worden deze mm . Uiterlijk lijkt het hout wel op teak. U bent opzoek naar een parketvloer en het kiezen uit een houtsoort is daarbij een belangrijk onderdeel. Er zijn immers veel soorten hout en de verschillen zowel in kleur en in eigenschappen van het hout.


Het spinthout is geelwit. Daarvoor kunt u op deze pagina de kenmerken en eigenschappen bekijken van de leverbare houtsoorten.

Parketvloeren - Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van parketvloeren van alle mogelijke houtsoorten ! Niets is zo authentiek als een echte houten vloer. Wij hebben een zeer groot assortiment met prachtige merken houten vloeren van de mooiste houtsoorten. U kunt u kiezen uit verschillende behandelingen en afwerkingen, zodat u altijd een prachtige houten vloer voor uw ruimte heeft. Hout voor vloeren visgraat en parket koopt u rechtstreeks bij de fabriek waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.


Lamel parket op kant of industriële parket bestaat uit blokken of matjes van een aantal (met tape of een netje) samengebonden lamellen in 1 massief hout. Deze lamellen bestaan in diverse afmetingen zoals bv.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts