woensdag 16 december 2015

Houten vleesplank

Of gebruik jij je snijplank ook om te serveren? Houten Snijplanken koop je eenvoudig online bij bol. Kies dan een extra mooie uit. Actie: Tot korting op snijplanken. Hartstikke hygiënisch, staat stoer in de keuken én ze zijn vriendelijk voor je messen.


Welke houten snijplank is jouw favoriet?

Laten we beginnen bij het begin: hout is een natuurproduct. Dit betekent dat het prachtig getekend is door moeder natuur. Het betekent ook dat het wat grillige, natuurlijke eigenschappen heeft meegekregen. Een houten snijplank werkt namelijk. Daarmee bedoelen we niet per se dat er brood op de plank komt, hoewel hij . Blokker heeft een ruime keuze in snijplanken.


Bezoek onze webwinkel voor de beste houten snijplank in de gewenste vorm, maat en ( hout )soort. Voordelig en snel in huis!

Roger maakt een stevige snijplank voor de keuken uit een massief stuk beukenhout van vier centimeter. De snijplank gebruik je misschien wel dagelijks bij het snijden van groenten en vlees. Mensen denken vaak dat vanwege het poreuze oppervlak hout minder goed bestand is tegen bacteriën dan plastic. Nee hoor, je moet alleen weten hoe je hem moet onderhouden. We geven twee tips voor een standaard onderhoud en een toemaatje voor wie 1 zeker wil zijn dat alle bacteriën dood zijn.


Zelf heb ik zowel houten snijplanken als kunststof snijplanken omdat ik het handig vind om brood op hout te snijden en groente, vlees, vis en gevogelte op kunststof maar het feit dat een houten snijplank onhygiënisch zou zijn is daarvan niet de reden. Je kunt een houten snijplank namelijk prima gebruiken voor al je . Door de balkjes kops tegen elkaar te lijmen ontstaat er een stevig geheel, wat niet snel zal buigen of krom trekken. Wanneer een snijplank bestaat uit planken in de lengte richting, dan zal deze veel sneller scheuren of krom trekken. De snijplanken van Epicurean zijn gemaakt van geperst hout en behandeld met een natuurlijk hars. Deze combinatie levert een snijplank op dit sterk en hittebestendig is en geen geur-, kleur- en smaakstoffen opneemt.


Bovendien zijn deze planken vaatwasmachinebestendig. SP Fromage Kaasplank en stolp - rond - hout en glas - 40cm. Point-Virgule Bamboo Vleesplank - Dubbelzijdig - Met sapgeul - Bamboe.


Serveerplank rubberhout set 4 . Bacteriën en schimmels zouden namelijk goed gedijen op de houten plank. Houten snijplanken moesten tot voor kort nog uit alle keukens verdwijnen. Plastic was het helemaal, geen bacteriën meer en makkelijk schoon te maken.

Hout heeft namelijk van nature een . Van hout , glas, plastic of bamboe: snijplanken heb je in allerlei soorten en maten. En welke het meest hygiënisch? Maar welke is het beste voor je messen?


Wat is de beste olie om je houten snijplank te onderhouden? Verleng de levensduur van je houten snijplank. Goed schrobben met afwasmiddel en (heel) heet water zorgt ervoor dat de meeste bacteriën dood gaan. Doe dit direct na gebruik, zo kunnen schadelijke bacteriën zich niet ophopen. Vervang een snijplank als deze vol zit met groeven, want . Onmisbaar in de keuken: de houten snijplank.


Zonder snijplank kun je groenten en vlees niet in de juiste stukken snijden. Ontdek het aanbod houten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts