woensdag 30 december 2015

Tapijt met print

Geprint vloervinyl (vloerzeil), een vloersticker of geprint tapijt is een opvallende manier van reclame maken. Het verhoogt de sfeer en geeft net dat beetje extra aan uw beurs of presentatie. We printen zowel projecttapijt als beurstapijt met eigen ontwerp of onze dessins. Alles is mogelijk bij Prints van Oranje.


Kijk snel wat we voor u kunnen. Zelf of samen een uniek tapijt ontwerpen en laten bedrukken.

Je kunt de creatieve ontwikkeling zelf doen of samen met onze ontwerpers. Op die manier ontwikkel je unieke vloeren die naadloos aansluiten bij je project. Je kunt het zo gek niet bedenken of we bedrukken het met tailor made prints.


Wij realiseren wat jij voor . Van Straaten print haarscherpe visuals op tapijt , lopers, inloopmatten en vloervinyl. U creëert een koninklijke entree met uw eigen boodschap, foto of logo. Ook de vloeren van beursstands kunnen worden voorzien van full colour visuals. En stelt u zich de reacties eens voor als de vloeren op .

Niet alleen wanden kunnen communicatiedragers en sfeermakers zijn. Heeft u al eens gedacht aan tapijt printen? Metro XL zorgt voor een nieuwe dimensie in het printen van vloerbedekking. Dankzij de toepassing van de nieuwste Chromojet printtechnieken is het mogelijk uw foto, logo of dessin . L² Carpet zorgt voor de nieuwe sensatie op het gebied van geprint tapijt met de collectie Promotietapijt.


De nieuwe Chromojet Printtechnieken maken het vanaf nu mogelijk uw eigen logo, foto of dessin haarscherp en full- color op tapijt te printen. Zowel voor uw interieur als voor promotionele doeleinden . Tapijten op maat voor uw gebouw, voor beurzen en voor evenementen in heel Europa is de specialiteit van S- Print nv in Oudenaarde. Héél goedkoop tapijt bedrukken?


Nu de kosten voor het printen van vloerbedekking naar eigen ontwerp bijna gelijk liggen met de prijs van standaard vloerbedekking, kiezen opdrachtgevers steeds vaker voor onze Carpet Print. Vanaf 1mis het al mogelijk om uw eigen geprinte vloerbedekking te ontwerpen en kunt u kiezen uit 2kleuren. Geef extra warmte en sfeer aan uw woonkamer door een zacht tapijt onder de salontafel of eettafel te leggen.


Het oogt niet alleen erg mooi, maar voelt ook lekker zacht en warm aan uw voeten. Voor allerlei types van evenementen kan u een gepersonaliseerd tapijt laten bedrukken door expert in zijn domein S- Print. Met een beetje creativiteit en hele vette print maak jij net dat beetje verschil. Gemaakt van geweven kunststof, daardoor kan het tegen regen, wind en zonlicht.


Het tapijt is eenvoudig schoon te houden met een vochtige doek en allesreiniger.

De ene zijde is meer wit, de andere zijde is meer zwart. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Jute kleed met mooie print van Madam Stoltz shop je online bij DEENS.


WA Media) Het Belgische bedrijf S- Print uit Oudenaarde investeerde drie en een half miljoen euro in een nieuwe drukkerij voor tapijtbedrukking en is daardoor in staat om afbeeldingen met een hoge resolutie (van 4dpi) en de fijnste kleurovergangen op tapijten te realiseren. Bent u op zoek naar een tapijt voor een dierlijk sfeervolle kamer? KA-ME-TA Tapijt is dé specialist waar u terecht kunt voor dierenprint tapijt !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts