vrijdag 25 december 2015

Hardhouten balkonhek

Wij produceren hardhouten balkonhekken op maat, eenvoudig zelf te monteren. Alle balkonhekken zijn gemaakt van hardhout. Levering door heel Nederland.


Op zoek naar een houten balkonhek voor uw balkon of dakterras? Renoparts levert mooie houten balustrades op maat.

Vraag een vrijblijvende offerte aan. U kunt natuurlijk van losse planken en palen een hekwerk rond uw tuin maken, maar bij Nobelhout hebben we ook een uitgebreid assortiment kant en klare hekwerken in diverse houtsoorten, zoals. Hardhouten hekwerk voor balcon balustrade of tuin. Lang en twee stukken van 1. Niet op de foto afgebeeld zijn hier metalen steunen bij voor als u het hek aan de rand.


Ben jij op zoek naar een houten balkonhek ? Balkonhekken van hout zijn er in diverse soorten en maten. In dit artikel zal ik je kort uitleggen waar je op moet letten bij de aanschaf van een houten balkonhek.

Waarom een houten balkonhek ? Een houten balkonhekwerk heeft een stijlvolle uitstraling en wordt daarom vaak . Als je een houten hekwerk wilt van hele goede kwaliteit kies je voor een hardhouten balustrade. Een balkonhekwerk van hardhout gaat langer dan jaar mee en heeft een mooie luxe uitstraling. De prijzen van hardhout liggen vanwege het kwaliteitsverschil een stuk hoger dan geïmpregneerd hout.


De jong houtbewerking uw hardhout specialist produceert verbeterde oudhollandse hardhouten meranti balkonhekken en terrashekken voor dakterras of balkon. Bij de galerijen en balkons behorende draagconstructies, zoals kolommen en kespen zijn fraai, duurzaam maar ook vaak veel voordeliger dan andere. Een striphekwerk of stripbalustrade is vergelijkbaar met een stalen balkonhekwerk.


Het verschil is dat de spijlen zijn vervangen door stripstaal. Hierdoor hebben de hekwerken de uitstraling van een houten balustrade met de levensduur van een stalen balkonhekwerk. In onze webshop vind u naast balkonhekwerk diverse balkonvloeren. De prijs van een balustrade hangt, naast de afmetingen, vooral af van het materiaal.


Zo is een houten balkonhek veel goedkoper dan een roestvrijstalen balustrade. Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende materialen en de bijbehorende prijzen. Er kunnen nog extra kosten bijkomen voor bijvoorbeeld . Deze houten terrasoverkapping van Brouwers Houtbouw doet tevens dienst als balkon bij deze karakteristieke dijkwoning in Fijnaart.


Al onze balkonhekken worden in eigen machinale vervaardigd.

De meeste in hardhout , eventueel kan dit ook een andere houtsoort zijn. Uiteraard plaatsen we de balkonhekken desgewenst ook. De hekken worden in de grondverf, dan wel compleet afgespoten in de lak (op)geleverd. Ook de meeste gecompliceerde . Bent u opzoek naar mooie hekwerken?


Garden Pleasure is hét adres voor hoogwaardige hekwerken van hardhout , jaar fabrieksgarantie. Ook maatwerk hekwerken, een hekwerk op maat gemaakt. In dat geval is kiezen voor balkonhekwerk van geïmpregneerd hout een interessante keuze.


Let wel, de kosten die in rekening worden gebracht kunnen sterk afhankelijk zijn van het gebruikte hout. Gedetailleerde omschrijving: Heb twee houten balkonhekken welke nog los in mijn schuur staan. Verder hekken even nalopen.


Hekken zijn ongeveer 90cm hoog en 115cm lang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts