vrijdag 18 december 2015

Meijer parket de krim

Kom naar Slagharen en neem een kijkje in onze showroom! Of maak een afspraak en wij komen bij u. Voor e-mail gebruik onze contactformulier KvK. Alles voor de aanschaf van een nieuwe vloeren, natuursteenvloeren, laminaatvloeren, parketvloeren , siergrindvloeren, gietvloeren, tapijt. Tegelhandel Pieter Meijer Lutten B.

Hele goede service en een mooie showroom. Meijer Parket is een dealer van de betere kwaliteiten met goede . De krim vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Uw ervaring toevoegen: schrijf een review.


Meijer parket is al meer al bijna jaar een begrip als parketteur. Wilt u uw parket laten schuren? Wij zorgen voor een kwalitatieve behandeling van uw houten vloer zodat hij jarenlang mee gaat.

Kiest u voor de afwerking voor lak, diverse soorten olie of hardwaxolie? Natuurlijk waren er ook bloemen voor Willy Meijer. Dedemsvaart in vogelvlucht is bijzonder blij dat het fam. Hebt u plannen voor een nieuwe vloer lees . Onlangs werd door eigenaren Henk en Dirk Meijer een nieuwe overeenkomst getekend.


Op zoek naar Meyer Parket uit De Krim ? Vraag een offerte aan bij Meyer Parket en vakspecialisten uit De Krim en profiteer krijg de beste aanbieding. Afwerking van vloeren en wanden Aannemersbedrijven. Wij werken met vele merken houtleveranciers: Beter Hout, Kährs,Lorraine,Lieverdink , Avance . Tankstation en Doe Het Zelf Center Oosterveen, Gramsbergen. Vloeren open van maandag tot zondag.


Info over meijer parket de krim. Resultaten van zoekmachines! Arkes glas en schilderwerken - Slagharen.


Ganzehoeve Garage Mol Grendelman Producties Hoveniersbedrijf Dynamiek Huisjes Sportprijzen Ijshoeve Bosman Johan Bisschop Uw Tuinwinkel K. Kosse Agrarische Dienstverlening Kaaskoerier Ronald Doldersum Kitbedrijf Dominique. Bedrijfsnaam, Vestiging, Branche.

Hardenberg, Industrie, Meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts