donderdag 17 december 2015

Beton cire vloer

Ben je op zoek naar een hippe vloer met betonlook dan is beton cire vast iets voor jou. Realisaties en de prijs per vierkante meter vind je hier. Vraag naar de mogelijkheden!


Beton cire is een mengsel van cement en hars, met daarin extra toevoegingen en pigment. Dit mengsel is echter nog niet waterdicht. Na het aanbrengen van de vloer wordt deze vervolgens glad geschuurd.

Daarna wordt de vloer geïmpregneerd en afgewerkt met een coating. Het resultaat is een waterdichte vloer met de . Indien je zelf een beetje overweg kan met een opzetspaan en een schuurbor kan je met beton cire een stoere betonlook geven aan wanden, meubels, aanrechtbladen en vloeren. Betoncire is makkelijk te verwerken en kan in dunne lagen van 2-3mm. Het is een waterdicht materiaal en dus ideaal . Een prachtige structuur: robuust en stoer.


Neen dat is het niet, helemaal niet! Wordt deze vloer ook gegoten zoals polybeton?

Dit type vloer staat bekend onder vele namen, Microtopping, beton - ciré , tadelakt wordt er ook onder gerekend en ook Mortex. En het gamma groeit aan terwijl ik dit schrijf. De toepassing ervan is min . Door de slijt-, watervaste en hygiënische eigenschappen is het zelfs te gebruiken voor vloeren , openhaarden, douches of het terras. Wordt het hoog tijd om een van deze ruimtes aan te pakken? Dan ben je hier op het juiste . De betonstuc wordt door toevoeging van resin in een of meerdere lagen aangebracht op de . Desgewenst kunt u een afspraak maken om onze microbeton vloer showroom te bezoeken.


U heeft de mogelijkheid om uw vloer aan te passen aan uw interieur en exterieur. Het aanbrengen van het micro beton, micro cement, beton ciré en de bijbehorende primers, sealers en coatings verloopt via ambachtelijk handwerk. Robuust, stoer en toch warm! Met beton cire komt u erachter dat beton niet koud en industrieel . Zes producten, stuk voor stuk uniek. Proef de verschillende sferen die elk product met zich meebrengt en kies de meest bijzondere!


Vanuit Kampen wordt dit zeer flexibele en sterke product, in heel Nederland verzorgd. Het is slijtvast, watervast, hygiënisch en naadloos toe te passen op vrijwel elke ondergrond. Design Betonvloer levert een grote bijdrage aan . Voor vloeren hebben wij Beton Floor van Beton Aparte.

Een verbeterd type beton - ciré die speciaal ontwikkeld is voor op vloeren. Door de unieke samenstelling is Beton Floor slijtvaster , geheel waterdicht en extreem vlekresistent. Keuze uit meer dan tinten grijs en doordat wij uw Beton Floor betonvloer naadloos leggen . Via eStudio levert béton Ciré Pro, een watervast stucwerk voor (badkamer) vloer en wan keukenbla meubels etc.


Wij zijn al jaar exclusieve importeur van Béton Ciré Pro (DecomatPro) direct uit Frankrijk. Beton Ciré vloer aangebracht in appartementen complex.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts