woensdag 23 december 2015

Akoestische tegels

Een slechte akoestische ruimte reflecteert geluid. Deze zeer goede en modieuse panelen mogen gezien maar niet gehoord worden. Daar zijn deze moderne akoestische panelen perfect voor. Ze bestaan uit een tweetal laagjes.


De onderste laag zorgt voor een goede akoestiek.

Saint-Gobain ontwikkelt, produceert en verkoopt akoestische producten en systemen die bijdragen aan een goede werkomgeving. De akoestische tegels van Baux zijn gemaakt van een combinatie van hout en cement. De houtvezels zorgen voor geluidsabsorptie en het cement zorgt voor de stevighei brandveiligheid en vochtbestendigheid. Ontdek de brede waaier aan kwalitatief hoogwaardige akoestische panelen die gezond binnenklimaat combineren met esthetiek.


De Baux akoestische tegels bieden dankzij de . DOX acoustics biedt een zeer uitgebreid gamma aan akoestische producten of geluidabsorbers aan, om de akoestiek binnen een ruimte te verbeteren. Voor een effectieve geluidabsorptie worden hierbij zachte .

Speelse elementen, bekleed met textiel, geven het interieur een extra dimensie. Last van geluid in uw auto, boot, woning of studio? Wij weten alles over geluidsisolatie en akoestiek. Het plaatsen van akoestische tegels is een simpele manier om de akoestiek te verbeteren.


Waarom akoestische isolatie onder tegels een echte must is? Enkele oplossingen om storende geluiden uit je huis te weren. Armstrong-plafondtegels met een uitgebalanceerde akoestiek leveren de ideale combinatie van geluidabsorptie en overlangsgeluidisolatie, waardoor u een volledige geluidbeheersing en ontwerpflexibiliteit in iedere ruimte hebt. Deze tegels zijn zowel geschikt voor open als gesloten ruimten, zodat het plafond de ideale . Deze akoestische tegels zijn een lust voor het oog. Bovendien zorgt deze maatvoering ervoor dat er vrijwel geen materiaal verloren gaat bij de productie.


De 3D Wonderwand is samengesteld uit akoestische tegels van ca. Omdat we akoestisch schuim in diverse diktes gebruiken, wordt een breed spectrum aan Hertzen opgevangen. Hoe dikker de tegel, hoe . Plaatsysteem voor akoestische isolatie tegen contactgeluiden onder tegels.


Vergelijker Uit de vergelijker verwijderen. Isonic white Akoestische tegels : Geluid dempen in een ruimte is nog nooit zo eenvoudig geweest.

De geluidsabsorberende akoestische tegels zijn wit, mm dik en gemakkelijk te monteren. Een doelmatige oplossing tegen een goede prijs. AkoestiekPro professionals in ruimteakoestiek: Wij richten ons 1 op ruimteakoestiek. Stille sportzalen, sporthal, kantoor, wandpanelen.


Alltile verlaagt de nagalmtijd in een ruimte en neemt hinderlijke geluidsreflecties weg waardoor een prettig akoestisch leef- en werkklimaat ontstaat. Camira Blazer stoffen gecombineerd om de juiste kleur en uitstraling te geven. In Het Huis Utrecht een gewledige akoestiek als kunstwerk.


De tegels worden in een zichtbaar ophangsysteem gelegd. HRO- akoestische tegels -Akoestiekfabriek-akoestiek-stilte-akoestische oplossingen-duurzaam- . Gyptone tegels zijn akoestische plafondtegels van een hoogstaand design en worden toegepast in verlaagde akoestische en esthetische plafonds.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts