woensdag 16 december 2015

Zonnescherm uitval 5 meter

De knikarm terrasschermen hebben een maximale uitval van meter en een maximale breedte van meter. Type zonwering: Open zonnescherm. Montage zonwering: 2-buis systeem.


Breedte: 00-50-00-50- ,00- ,50. Het zonnescherm Amalfi is één van de grootste knikarmschermen die er te krijgen is, met een uitval van meter en een breedte tot meter heeft u altijd ergens wel een plekje in de schaduw.

Een traditioneel scherm met een al jaren beproefde techniek. De Amalfi is hier afgebeeld met de populairste kleuren en is . Als privilige dealer van Verano Zonwering bent u bij Zon en Scherm verzekerd van de beste, goedkope zonneschermen. Specificaties van dit zonnescherm. Knikarmschermen kunnen tot een uitval van meter worden geleverd.


Wat bij een Bij een knikarmscherm is de stevigheid van de muur bepalend wat er allemaal mogelijk is. Vooral de hoogte van de muur bepaald de kracht die de .

Deze zonneschermen onderscheiden zich op het gebeid van mogelijkheden, maatvoering en vormgeving. Bekijk het aanbod op onze website. Het zonnescherm Precident is het eerste 3-buis zonnescherm in ons zonnescherm assortiment waarbij de maximale uitval meter is.


De maximale breedte maat is gekoppeld tot meter. Dit zonnescherm is standaard leverbaar in de kleuren technisch zilver, wit, creme wit of bruin. Zonnescherm Precident is met de hand . Dit knikarmscherm is verkrijgbaar met een maximale breedte van meter uit deel (zelfs meter bij delen) en maximale uitval van meter. Bij dit type zonnescherm is ook een extra afhangend doek ( variovolant) tot meter mogelijk met elektrische bediening. Zo bent u helemaal beschut . Daarnaast zorgt veel direct zonlicht op uw meubilair in huis voor een verkorting van de levensduur.


Verkoeling en beschutting? Een zonnescherm is de ideale oplossing voor dit probleem. Voor extra brede ramen kunt u uw zonnescherm uitval meter breed laten maken of zelfs meter.


Een helling tot 90° of 135° behoort tot de mogelijkheden. Niet alle merken bieden uitvalschermen van deze breedte, maar bij Kroezon vindt u een zonnescherm uitval meter van zowel Verano .

Functioneel: een uitvalscherm van meter breed kost inclusief handbediening en montage € 435. Populair: als je een uitvalscherm van meter breed met elektrische bediening laat monteren, ben je € 7kwijt. Luxe: een knikarmscherm van meter breed met wind- en zonautomaat kost je € 1. Prijzen is gebasseerd op maatwerk en incl.


Meer weten over deze actie? Barbecueën in de tuin met familie en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts