dinsdag 29 december 2015

Brandwerende panelen

Naast het monteren kunnen wij u ook producten leveren. STACKSER levert zowel architectonische als standaard sandwichpanelen. Leverbaar in steenwol ( brandwerend ), PUR of PIR.


U vindt brandwerende sandwichpanelen in het ruime assortiment van Hermes Isolatiesysteembouw B. Wij zijn een onafhankelijke en servicegerichte product van en groothandel in dak- en wandisiolatiepanelen.

Wij leveren voor u het complete pakket voor de bekleding van uw gebouw: van panelen tot zetwerk en . Tel daarbij op dat de oorsprong van het bedrijf ligt in de schuimtechnologie dan is daarmee grotendeels verklaard de fixatie van Kingspan op de schijnbaar onmogelijke combinatie van brandwerendheid cq. Kingspan heeft de laatste jaren, mede onder druk van de toenemende . Om een brandwerendheid van minuten en een WBDBO van minuten te halen kunt u volstaan met een sandwichpaneel SAB WB EW 30. De panelen hebben verder dezelfde liniëringsmogelijkheden, eigenschappen en belastingtabellen als de standaard SAB WB serie.


Om de problemen rond brandeigenschappen van de panelen op te lossen heeft. PIR- PANEEL MET BRANDWEERSTAND.

Ruim jaar ervaring met de productie van brandwerende (gevel) panelen. Wij frezen de door ons ontwikkelde verbindingen in eigen fabriek. Mocht het toch zover komen, is de brandwerendheid van uw paneel van groot belang. Dikte Buitenplaat (mm), 0. Onze steenwolpanelen beschikken over uitstekende brandwerende eigenschappen en zijn dan ook uitermate geschikt om toe te passen als scheidingswand in diverse toepassingen. Met onze panelen bent u in staat om op een eenvoudige en veilige manier een ruimtescheidende wand aan te brengen.


Lengte van de panelen leverbaar tot maximaal m. Extra opties en varianten van de “v” profileringen zijn op aanvraag leverbaar. Voor de beschikbaarheid van alle andere mogelijke werkende breedtes en profielvarianten gelieve contact op te nemen met SSG Benelux, agent Trimo. De brandwerende Trimoterm FTV . Steenwol is een onbrandbaar product en daarom het beste te verwerken in een paneel met hoge eisen bij weerstand tegen brand.


Zowel voor compartimentering als voor dak en gevel hebben wij de passende brandwerende. Ons brandwerend dakpaneel is een zelfdragend ruimte-afsluiten warmtegeïsoleerd paneel met een kern uit mineraalwol. Sandwich - Panelen van O-Metall.


Ons brandwerend wandpaneel heeft dezelfde eigenschappen als ons brandwerend dakpaneel en is geschikt voor het realiseren van vuurvaste wanden. Steeds vaker wordt er gekozen voor brandwerende sandwichpanelen.

Wij leveren en monteren sandwichpanelen met een hoge brandwerendheid tot wel 2minuten. Door de unieke profilering bent u zowel. Eisen in het Bouwbesluit.


Klik hierboven op het logo voor het downloaden van het BIM-object voor dit product. Twee stalen platen met daartussenin isolatie: dat zijn sandwichpanelen. Ze zijn geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld hallen, loodsen of stallen.


U kunt ze op verschillende manieren toepassen. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Prince Cladding Benelux BV.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts