vrijdag 18 december 2015

Metalen buitentrap

Deze trap is in zeer goede staat. Opzoek naar buitentrappen ? Heeft uw woning meer dan alleen maar een gelijkvloers? Dan is de plaatsing van een buitentrap uit onoverkomelijk.


Daarom is een gemakkelijke trap – met de nodige portie esthetiek – meer dan een must.

Een metalen buitentrap is licht, sterk en je kunt er grote overspanningen mee overbruggen. Verder behoeft het metaal meestal geen onderhoud en gaat het een leven lang mee. Waar je wel rekening mee moet houden is dat een dergelijke trap totaal anders aanvoelt dan een houten of stenen trap. Afhankelijk van het soort . Gegalvaniseerd in zeer goede staat. De trappen van Trabo kunnen ook geleverd worden met stalen anti-slip treden als buitentrap voor naar de tuin of als noodtrap, met een bordes of zelfs met een balkon compleet met hekwerk van spijlen of panelen van gehard gelaagd veiligheidsglas.


Alle buitentrappen worden standaard thermisch verzinkt. Makkelijk online besteld en gratis geleverd.

Onze buitentrappen worden gemaakt van verzinkt staal, wat ze bestand maakt tegen alle weersinvloeden. Ontdek en bewaar ideeën over Buitentrap op Pinterest. Meer ideeën over Betonnen treden, Trap ontwerp en Buiten trappen. Zowel buitentrappen voor bovenwoningen als tijdelijke stationstrappen.


Metalen buitentrappen voor terrassen of als brandtrap. Bekijk de website van De Kooning en ontdek de veelzijdigheid van metaal. Alle trappen en treden zijn beschikbaar in diverse materialen ( metaal , glas, hout,) en afwerkingen (naturel, vernis, kleur,).


Trappen voor zowel binnen als buiten, blootgesteld aan de weerselementen of zuiver functioneel zoals brandtrappen, liggen binnen onze mogelijkheden. De treden kunnen worden uitgevoerd in staal met verschillende opties, zoals bepaalde kleuren lak of vernis. De stalen constructie kan in de kale metaalkleur worden uitgevoer of worden gepoedercoat of geverfd. U kunt metalen trappen ook als buitentrap laten.


Industriële trappen vinden tegenwoordig ook hun toepassing in buitentrappen voor privé woningen en appartementen. Een industriële trap bestaat uit grote delen: - de trapwangen. Indien uw project een bordes vraagt, heeft u ook boogverbindingen en hoekijzers.


Bij een stalen buitentrap van hekwerkwebshop. Hier wordt jouw project met uiterste precisie naar jouw wensen .

Vraag EENVOUDIG en GRATIS offertes aan bij goed beoordeelde timmermannen uit uw regio! Via Casius ontving ik snel vrijblijvende offertes voor metalen buitentrap plaatsen van timmermannen in Brussel om te weten wat het mij gaat kosten! Ik zoek een specialist om een metalen buitentrap te plaatsen die het terras op de eerste verdieping met de tuin op het gelijkvloers kan verbinden. Hiernaast wil ik ook in hetzelfde metaal een afsluiting voor het dakterras van 2. De referentie in trappen met structuur in staal, aluminium of inox.


Belgisch fabricaat van hedendaagse design trappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts