dinsdag 29 december 2015

Sandwichpanelen 30mm

Ecopanelen mm bij Janjp. FARMsafe, CLEANsafe, AQUAsafe). Voor de agrarische sector zijn er speciale coatingen die beter bestand zijn tegen ammoniak gassen die in stallen vrijkomen. Onze hardlopers zijn stalen sandwichpanelen met PIR isolatie kerndiktes van 30mm , 40mm, 45mm en 60mm.


Fawic: leverancier composiet sandwichpanelen. Dit zijn standaard maten, overige diktes zijn op aanvraag.

Sandwichpanelen informatie. Deze elementen bepalen de waarde van het product. Deze kan gevuld zijn met PUR (polyurethaan) schuim, PIR . Alu-Coating vergroot zijn gamma sandwichpanelen ! Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Afmetingen:Werkbreedte: 1. De panelen zijn de keus wegens enkele kleine deuken aanwezig. De onderkant is, afhankelijk van het type sandwichpaneel , van staal of aluminium folie.


Geïsoleerde sandwichpanelen voor gevel of dak?

Kies het gewenste type profilering (trapezium of golf), bepaal de kleur van uw project en geniet van een duurzaam gebouw met de dakpanelen . Gelieve breedte van de groef duidelijk te vermelden op de bestelbon. De totale dikte bedraagt 2 5 . Nog meer dan 6m² beschikbaar! Bijzonder geschikt voor de agrarische sector, bestand tegen agressieve stoffen. Wahl – ook voor de agrarische setor.


Deze sandwichplaten zijn behalve voor carports, schuren en garages ook . MEERPRIJS plastisol 200µ (hpS). Voor een esthetisch hogere waarde (egale binnenzijde) adviseren wij u ons sandwichpaneel dak met metaalplaat aan de binnenzijde. Het grote voordeel van deze . Alubond is een composiet paneel van topkwaliteit met twee aluminium platen van mm rond een kern van polyethyleen. Toepassingen Alubond sandwichpanelen. Volledige traanplaat vloer Neuswiel Steunpoten Anti- diefstalslot.


Speciale aanbieding van NIEUWE A-keus dakpanelen! Een unieke benadering van de sandwichpanelenmarkt. URSUS biedt als enige speler 1 maatwerk en 1 aangepaste lakpoeders.


Bovendien betaalt u bij URSUS enkel de netto afmetingen van de gewenste sandwichpanelen , en dat scheelt een stuk. Hieronder treft u twee diapresentaties van de horizontale en verticale montagedetails van dit bi-modulaire gevelsysteem. In de kolom hiernaast kunt u het productblad met overspanningstabel, een model garantiecertificaat, de principedetails .

Isolatiewaarden van sandwichpanelen. In dit informatieblad is de isolatiewaarde van gevelpanelen aangegeven. Van een aantal courante isolatiematerialen is voor de gangbare dikten de. U dient hier de isolatiewaarde van de dekplaten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts