maandag 28 december 2015

Duoplank eiken vloerdelen

Barnevel Zoetermeer, Amsterdam, Utrecht. Houthandel Gadero biedt scherp goedkoop Lamelparket met -gratis levering- in heel benelux. Ontdek Gadero, uw specialist in eiken houten vloerdelen , ook duoplank voor vloerverwarming.


Lamelparket, ook wel multiplank genoem is nog steeds het meest innovatieve product onder de houten vloeren. Multiplank van Esco Vloeren wordt alleen samengesteld uit kwaliteitshout en heeft daarom een levensduur die gelijk staat aan een massief houten vloer.

Vloerderij een bezaagde eiken duoplank. De duoplanken tinten op een rijtje. Duoplank steeds mooie en aantrekkelijk aanbiedingen. Hier vindt u onze eiken lamelparket vloer die in de weekaanbieding is voor €1 pm2.


Deze planken hebben een levensduur van gemiddeld jaar. De multiplank is een 2-laags systeem van een watervaste berken multiplex onderlaag en een toplaag van de beste kwaliteit Europees eiken. Uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.


Stoer, populair en de nieuwe trend in houten vloerenauthentiek, robuust met een natuurlijke uitstraling.

De multiplank, oftewel de duoplank of combiplank is een samengestelde houten vloer welke bestaat uit een toplaag van massief hout en een onderlaag van berkenmultiplex. Denk hierbij aan eiken vloeren in brede kamers en houten vloeren die zijn voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Massief hout bestaat zoals de naam al doet vermoeden voor 1 uit stuk van hetzelfde materiaal. Aangezien hout een product is wat uitzet en krimpt mogen massieve planken bij los leggen op een ondervloer alleen aan de kopse.


Bij Gadero vindt u veel keuze in noestarme en rustieke eiken duoplank vloeren. Werkingsarm en Gratis aan huis geleverd! Eiken Parket met toplaag voor vloerverwerking. Door stabiel multiplex als onderlaag te gebruiken ontstaan nagenoeg werkingsvrije houten vloeren met ongekende mogelijkheden. Omdat multiplank vloerdelen.


Een duovloer ook wel duoplank , multiplank, multivloer of lamelparket genoemd is een samengestelde houten vloer. Hiermee wordt bedoeld dat de vloer uit twee delen is opgebouw een toplaag meestal eiken en een multiplex onderlaag meestal berken multiplex. De voordelen van een duovloer met . Hij wordt ook wel duoplank , lamel(parket) of systeemplank genoemd.


Een goede duoplank herken je op basis van een aantal eigenschappen: de opbouw, waar komt het hout vandaan en waar wordt de vloer geproduceerd. Goede duoplanken hebben een massieve toplaag van Europees eiken. De onderlaag bestaat uit 7lagen watervaste berkenmultiplex.

In dit blogartikel geven we meer . Bijkomend voordeel is de kleine kans op kiervorming. Deze onbehandelde eiken duoplanken kunt u naar eigen smaak en wens laten afwerken. Twijfelt u nog tussen een geoliede, gewaxte of gelakte eiken duoplank vloer ? Elke afwerking kent een eigen onderhoudsproces.


De multiplanken zijn opgebouwd uit berken multiplex, een zware soort multiplex met een groot aantal lagen die kruislings op elkaar verlijmd zijn, met daarop een eiken toplaag. Een multiplanken vloer wordt ook wel een duoplanken vloer genoemd. Dit maakt de houten vloer zeer stabiel en sterk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts