maandag 23 maart 2015

Terrasoverkapping flexibel

De terrasoverkapping van Buitentrend sluit daarom helemaal aan bij uw wensen. Een vaste constructie met een flexibel zonnescherm als weerbestendig afdak. U hebt eigenlijk nog maar één wens: een terrasoverkapping met een stoere, landelijke uitstraling. Kies daarom voor de terrasoverkapping in hout van Buitentrend.


Weinor Pergotex met vouwdak.

Het cabrio-vouwsysteem van de Pergotex II is regendicht en blijft stabiel in de wind. Veldman Uitvouwbare Terrasoverkapping. Een nieuwe trend in Nederland is de uitvouwbare terrasoverkapping.


Het is een stijlvol systeem, dat bestaat uit een stevige aluminium palenconstructie en een flexibel dak van P. C doek, met of zonder baleinen. Bij uitstek geschikt om op een stijlvolle manier schaduw te creëren . Flexibele terrasoverkapping - Oprolbare terrasoverkapping met vaste zijprofielen en staanders - ZSM Zonwering.

Een doeltreffend en prijsgunstig type terrasoverkapping is een verandadak. Focus Kozijntechniek heeft twee typen opgenomen in het assortiment namelijk de Alluma Ven de Alluma V95. De Vis multifunctioneel en standaard voorzien van een bladvanger, een groot- of klassiek profiel, glas of polycarbonaat, . Dan is een flexibele oplossing iets voor jou! Want bij Ambiance vind je ook diverse systemen met een dak dat naar wens te openen of te sluiten is.


Geheel naar eigen wens zijn . Met de Skye uitschuifbare terrasoverkapping bent u beschermd tegen slecht weer, maar kan u toch genieten van de zon. Zonwering Lochem is specialist in terrasoverkappingen , van woonhuis tot horecaterras. Wij leveren flexibele overkappingen, zodat u met één druk op de knop het hele terras kunt overdekken. Of waardoor u met diezelfde druk op de knop het dak juist weer invouwt. Kiest u toch liever voor een permanente overkapping , dan . U bepaalt het zelf met onze aluminium terrasoverkapping met flexibel doek.


Zo geniet u het hele jaar door van het buitenleven. Deze waterdichte aluminium terrasoverkapping is een flexibele buitenruimte, waar u ook in het tussenseizoen heerlijk van kan genieten. RELAXUN LUX 3Top kwaliteit, maar dan goedkoper.


Een terrasoverkapping aanschaffen?

Lees hier waar je allemaal op moet letten en wat voor verschillende mogelijkheden er zijn. De Shuttercube is de meest flexibele overkapping op de markt. Het dak is zelfs bestand tegen een flink pak sneeuw. Standaard wordt het frame geleverd in wit of antraciet. Tegen een geringe meerprijs wordt de overkapping voor u op maat gemaakt in een RAL-kleur naar keuze.


De veelzijdige vormgevings- en toepassingsmogelijkheden van een terrasoverkapping zijn eindeloos en flexibel. In een later stadium kunnen allerlei voorzieningen eenvoudig worden toegevoegd: glaselementen aan de zijkanten, verlichting en verwarming, zonwering en screens, etc. Ze heeft, in tegenstelling tot andere overkappingen, geen glazen dak. De Pergotex wordt ook wel de cabrio onder de overkappingen genoemd.


Dit omdat ze een flexibel vouwdak heeft, die u te allen tijde in- en uit kan schuiven. Dankzij het flexibele vouwdak . De lamellendak terrasoverkapping met beweegbare lamellen is een stijvolle toevoeging aan uw tuin, die tegelijkertijd ook zon en regen weert. Door de flexibele inzet en plaatsingsmogelijkheden van dit lameldak en de praktische manier waarop de lamellen van stand te verwisselen zijn en naar één zijde opgeschoven . Omdat u het doek op verschillende momenten van het uitvallen kunt stoppen, creëert u nooit meer schaduw dan nodig.


Prettig wanneer u niet in de zon wil zitten maar bezoek of familie wel. Voor de Stobag Pergolino is weinig materiaal nodig. Toch is de overkapping stevig en geschikt voor ons . Ontdek de mogelijkheden om van een terrasoverkapping in een handomdraai een volledige tuinkamer te maken.


Met onze flexibele , transparante schuifpuien en vouwwanden zet u de zijkanten eenvoudig dicht, zodat wind en regen geen spelbreker meer zijn. En is het mooi weer, dan zit u heerlijk vrij in de buitenlucht. Juist de volant zorgt voor de charme van uw zonnescherm en maakt zo uw kostbare zonwering compleet. Een passende afbiesband vormt de perfecte afwerking van uw zonnescherm.


Bij Brustor kan een terrasoverkapping helemaal op maat van uw noden gemaakt worden. Windsterke robuuste zonneschermen of flexibele kantelbare uitvalschermen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts