maandag 30 maart 2015

Isolatie hennep

Isolatiemateriaal van natuurlijke hennep vezel voor gebruik in de bouw en voor de doe-het-zelver. Onkruid krijgt zo geen kans en onkruidbestrijding is dus niet nodig. Door het toepassen van hennep isolatie draag je een steentje bij aan de vermindering van de globale COuitstoot. Hempflax Isolatie is het ecologische alternatief voor conventionele isolatiematerialen en groeit in Nederland.


In dit artikel lees je meer over de kenmerken, voordelen en prijs van hennep isolatie. Eco-bouwmaterialen is de specialist in natuurlijke en duurzame isolatie , waaronder hennep isolatie.

Bij Eco-bouwmaterialen bent u aan het juiste adres voor deskundig advies en een uitgebreid assortiment als het gaat om duurzame en milieuvriendelijke isolatie. Creëer ook een aangenamer leefklimaat met behulp van . Een belangrijk aspect gezien de huidige . De eigenschappen van hennep zijn ideaal om uw woning mee te isoleren. Hennep , Jute of houtflex garandeert een.


Lees meer over wat hennep doet als isolatiemateriaal. Er zijn vele diverse soorten isolatiematerialen op de markt, elk met een eigen prijs en eigen kwaliteiten. Eén van deze materialen is hennep.

Dankzij de unieke eigenschappen van het . Lees alles over het productieproces en de milieubelasting. Ook in nieuwe constructies biedt Biofib Chanvre voldoende stijfheid om rechtopstaand of in een helling te worden geplaatst : als dakisolatie, vloerisolatie maar ook in scheidingswanden als akoestische isolatie , in electro-spouwen als na isolatie of als vulling van een houtskeletstructuur. Zo ben je er zeker van dat je. Wilt u uw woning 1 natuurlijk en duurzaam isoleren ? Lees dan verder en ontdek de voordelen van hennep isolatie. Het voordeel van hennep is dat het vrij goed voor het milieu is.


Natuurlijke isolatiematerialen: Hennep. De hennepplanten worden circa meter hoog in zo een 1tot 1dagen, en maakt gebruik van de aarde zonder deze op de plaats waar het groeit uit te putten. Bovendien zet het veel COom in zuurstof, waardoor je al . Ook ik dacht ja typisch Nederlands, isoleren lekker warm zitten en meteen high worden, mooi vliegen in klap. Dit tenminste als je de buitenlandse media gelooft want dan zijn wij allemaal gebruikers.


Maar het product komt uit Duitslan niet uit Nederland. De wand- isolatie zal niet in het pakket zitten en hiervoor ben ik dus een groen alternatief aan het zoeken. Een alternatief isolatiemateriaal is hennep of vlas, beide materialen zijn puur natuur en makkelijk verkrijgbaar.


Metisse is een recycle product van oude katoenen kleding. Als ik de isolatiewaarde vergelijk met .

Hoe werkt hennep isolatie ? Onafhankelijke info over isolatiewaarde, voor- en nadelen hennep isolatie. Duurzaam wonen staat hoog op de agenda van de Vlaamse regering. Voor duurzaam wonen is er echter meer nodig dan energiezuinig leven door middel van het plaatsen van zonnepanelen, warmtepomp of het gebruik van veel isolatiemateriaal.


Ook de bouwmaterialen van de woning dienen duurzaam te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts