maandag 23 maart 2015

Isolatie belgie

Maak uw keuze tussen dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie of isolatie toebehoren. Laat u inspireren door onze tips en filmpjes. Bestel de bouwisolatie die u wil met enkele muisklikken en kies de gewenste leverdatum in functie van uw agenda.


Wij leveren in België , Nederland en Luxemburg. Gebruik onze eenvoudige webshop, bestel uw isolatie online en ontvang uw isolatiemateriaal binnen de dagen!

Isola Belgium isoleert je woning of bouwproject precies waar en hoe je het wilt. Vloeren, plafonds, spouwmuur, kruipkelder of zolder. Onze thermische isolatie - expertise kent geen grenzen! Akoestische isolatie voor vloeren, wanden en plafonds is eveneens een jarenlange specialiteit van het Isola-team. Kingspan OPTIM-R vacuüm isolatie is dé oplossing voor situaties waarbij de ruimte zeer beperkt is.


Oftewel the Next Generation . ISOVER is wereldmarktleider op gebied van isolatie met minerale wol. Deze positie werd bereikt door innovatieve ambitie en technische knowhow te koppelen aan respect voor het milieu en een toekomstgerichte, duurzame levensstijl.

Met ISOVER isolatie bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste thermische . Ook in België is het mogelijk om van tijd tot tijd premies (subsidies) te krijgen voor het laten plaatsen van isolatie. Dankzij deze subsidies kunnen ook de inwoners van Vlaanderen en Wallonië tegen een lagere prijs hun huis energiezuiniger maken. In België zijn er miljoen woningen en appartementen. Kies voor Pluimers Isolatie en bespaar tot op uw energiekosten. Met een gemiddelde muuroppervlakte van m².


Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs en optimaliseer uw woning. Spouwmuurisolatie van IsoSun België uit Turnhout ? Isosun is uw spouwmuurisolatie specialist. PRONK ISOLATIE BELGIE , Antwerpen. Contactinformatie, telefoon, adres.


Welkom op de website van Dow België. Al meer dan jaar leveren de blauwe isolatieplaten betrouwbare isolatie in veel . IKO enertherm isolatie heeft het hoogste rendement per m². Dit betekent dat met een dunnere plaatdikte een hogere isolatiewaarde behaald wordt dan met andere isolatiematerialen (zoals EPS, XPS en minerale wol).


Om gevolg te geven aan de Kyoto-akkoorden heeft Europa namelijk een aantal beslissingen genomen om energie te besparen. En de lidstaten zijn verplicht om die beslissingen te respecteren.

Concreet is het dus de regering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest . ROCKWOOL levert thermische, brandveilige, akoestische en duurzame rotswol isolatiematerialen voor het isoleren van gebouwen en installaties. Sinds jaren heeft Soprema ook thermisch isolatiemateriaal geïntegreerd in haar aanbod van systemen voor dakopbouw. Al deze materialen: cellenglas, minerale wol, PUR, PIR staan ter beschikking van de klant. Daarnaast produceert Soprema ook zelf een gamma isolatiematerialen op basis . De drukvaste isolatieplaten met de stabielere randprofielen worden boven de daksparren als bijkomende isolatie aangewend. Recticel Insulation stelt alles in het werk om uw comfort te garanderen voor een zorgeloze toekomst.


Fibrec Refractory Specialties EVBA. Vervaardiging van vuurvaste producten. Slijtvaste producten : hardopgelaste platenLaser hardoplasLagerbussen : mangaanstaal lagerbussenB. UNILIN, division insulation, biedt isolatieplaten en dakpanelen om energiezuinig te bouwen en verbouwen. Ontdek onze isolerende oplossingen.


Bameco is gespecialiseerd in de uitvoering van isolatie werken met polystyreen Termoparels zoals spouwmuurisolatie, kruipruimte isolatie of vloerisolatie en dakisolatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts