maandag 23 maart 2015

Rookmelder prijs

Rookmelders horen in elk huis te hangen: ze waarschuwen je bij een brand en redden levens. Maar welke rookmelder heb je nodig? Een optische of een combimelder, en met voeding via een batterij of het lichtnet?


Op deze pagina vergelijk nieuwe rookmelders op prijs , . Wilt u geadviseerd worden over welk brandalarm het best past bij uw huis, vraag dan een offerte aan.

Op zoek naar een rookmelder ? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan rookmelders. Bekijk hier ons online aanbod. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Een rookmelder is een onmisbaar onderdeel van een veilig huis. Ongeveer de helft van alle woningbranden zijn kleine branden waarbij het vuur smeult, zonder grote vlammen.


Deze smeulbranden veroorzaken wel veel giftige rook en maken daardoor ook de meeste slachtoffers. Door rookmelders te plaatsen kan je brand vroegtijdig detecteren.

Info over de werking van de verschillende soorten met hun prijzen vind je hier. Wij bieden u goedkope rookmelders van o. De beste rookmelder bij Groepenkastbestellen. Op dit moment zijn de rookmelders van Roost in twee varianten te pre-orderen. De prijs van de slimme rookmelder van Roost.


Wil je dat de melder ook koolmonoxide en aardgas detecteert, dan is de duurdere variant van dollar de ideale oplossing. Apollo optische rookmelder. Werkspanning tussen 9-33Vdc Neven indicator aansluiting mogelijk. Aansluitvoet apart verkrijgbaar. Koop of Verkoop rookmelder op Marktplaats.


Met een rookmelder of brandalarm ben je voorbereid wanneer er een brand uitbreekt in huis. De meeste rookmelders werken op batterijen en de geven op tijd aan als de batterij leeg. Koop uw rookmelder voordelig online. Betrouwbaar, snel en veilig.


Voordelig online te bestellen. Deze rookmelder is aan te sluiten op 230v netspanning en voorzien van een alkaline back-up batterij. De brandmelders in dit menu.

Hager rookmelder TG501A 230v. Je wilt een rookmelder kopen, maar je hebt geen idee waar je op moet letten. Wanneer er brand uitbreekt in huis waarschuwt de rookdetector jou en je gezin tijdig via een rookalarm.


Let bij het maken van een keuze bij een geschikte, optische rookmelder op . First Alert - Wereldwijd de meest erkende naam bij Brandpreventie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts