maandag 23 maart 2015

Plisse rolhordeur

Een hordeur houdt vliegen en insecten tegen. Hordeur schuifpui, magnetische hordeur , horgaas en hordeur plissé. Koop een deurhor bij GAMMA online. Vind plisse hordeur op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Een plissé hordeur is de ideale oplossing om bijtende en stekende insecten buiten te houden. Deze hordeur is een innovatief ontwerp. De hordeur is gemaakt van aluminium en hierdoor bestand tegen . Kijk dan in de Plisse hordeuren webshop voor onze scherpe prijzen en uitgebreide assortiment aan plisse hordeuren.


De S7Plissé hordeur heeft volledig aluminium profielen, extra stevig polyestergaas en een greepstijl voorzien van magneetsluiting. Bent u op zoek naar een plisse rolhordeur ? De originele plisse hordeur het voordelig online bestellen. De beste hordeur ooit bedacht.

In de plisséhordeur vouwt het gaas zich op in plaats van dat het oprolt. Hierdoor blijft de treklijst spanningsvrij in elke positie staan en klapt niet automatisch terug, waardoor een sluiting d. Het is ook eenvoudig twee deuren naar elkaar toe te laten . Met een plissé hordeur houdt u ongedierte als vliegen en muggen gemakkelijk buiten. Het grootste voordeel van een plissé hordeur is dat deze in tegenstelling tot andere hordeuren uitermate geschikt zijn voor gebruik bij schuifpuien en dubbele tuindeuren. Bestel direct uw Plisse hordeur op maat bij horrenstore.


Het bijzondere plissé gevouwen gaas van deze plisse hordeur geeft een extra dimensie aan uw interieur. De lage geleidingsrail op de drempel (slechts mm) biedt u veel comfort. De Vouwhordeur Plissé met het speciale design en het unieke geplisseerde. De plissé hordeur SE-is een goedkope plissé hordeur die u zelf kunt inkorten. De goedkoopste plissé hordeur in het topsegment!


In veel gevallen is een hor maatwerk, omdat je deur, schuifpui of raam een afwijkende maatvoering kent. Wij komen graag bij je thuis om de exacte maten van het kozijn op te meten. En desgewenst komen wij de horren vakkundig bij je thuis monteren. Een Plisse hordeur nodig in de buurt van Rotterdam?


Wij zijn al meer dan jaar actief in regio rotterdam. Wij meten, leveren en monteren plisse hordeuren tegen een goedkope prijs.

Ook voor zonwering bieden wij vele mogelijkheden aan. De Plisse hordeur van Unilux is zeer makkelijk in gebruik en op vrijwel elk kozijn toe te passen. De opvallendste eigenschap van de Unilux plissé hordeur is dat het horgaas niet oprolt maar opvouwt.


Het plissegaas van de Unilux plisse hordeur vindt zijn oorsprong in Japen en combineert de Japanse vouwwijze met Hollandse inventiviteit. Het duurzame horgaas van de plisse hordeur is speciaal ontwikkeld om het te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts