dinsdag 17 maart 2015

Deurkozijn op maat maken

Je kan binnendeur kozijnen kopen waarvan je de linkerkant en rechterkant op de juiste lengte kan maken en ook de bovenkant zelf op de gewenste breedte kan zagen. Kijk hier eens als voorbeeld: . Een deur kan op zichzelf niet hangen en vraagt dus om scharnieren en een kozijn. Het kozijn is het onderdeel dat ervoor zorgt dat je deuren kunt ophangen in je huis.


Deurkozijnen kunt u in pakketten kopen bij de bouwmarkt die u dan op maat zaagt en bevestigt aan de muur.

Hoe u dat precies doet, wordt hier stapsgewijs . Nieuw binnenkozijn bouwval op maat maken bedoeld voor de renovatie en nieuwbouw. Jouw gegevens blijven bewaar zodat je de bestelling later op een gewenst moment definitief kunt maken. Na de bestelling produceren wij de houten kozijnen op maat in onze fabriek. Tenslotte leveren wij de kozijnen graag bij je af.


Levering is mogelijk waar en wanneer jij dat wilt. De snelst mogelijke levertijd is al binnen .

Kozijn op Maat Laten Maken ? Met hout is (bijna) alles mogelijk! Een houten deurkozijn maken we altijd op maat naar de wensen van onze klant. Gedetailleerde omschrijving: Graag zou ik deurkozijnen op maat laten maken. Ik heb een ruwe schets gemaakt met hierbij de huidige maten van de deur (standaard formaat met afgezaagde hoek). De bedoeling is dat er voor deze deur een kozijn op maat wordt . Opdekdeuren vallen gedeeltelijk in het kozijn en worden afgehangen met paumelles (scharnieren met twee ongelijke platen).


Deze deur hoef je meestal niet op maat te maken omdat de maten van kozijnen en opdekdeuren zijn gestandaardiseerd. Er is bij jouw kozijn dus vrijwel altijd wel een passende . Houten kozijnen op maat laten maken ? Hier leest u tips en advies over houten kozijn op maat laten maken. Wilt kozijnen van hout op de door uw gewenste maat laten maken , neem dan even contact met ons op. Het CanDo deurkozijn universeel vuren 56x90mm deur 215cm is een budgetvriendelijk kozijn. Dit kozijn is met name geschikt voor slaap- en zolderkamers.


Als de deur redelijk goed past, hoeft u alleen maar de sluiten de hangkant 'arm' te schaven en de hoeken te 'breken'. Doordat het universeel ontworpen is, kunnen zowel stompe als .

Dit is nodig om de deur goed binnen het kozijn te laten draaien. Schaaf daarvoor de lange kanten van de deur mm schuin bij, van buiten naar binnen. Breek hierna de scherpe. We maken dat wat jij bestelt, gewoon op maat. Dat vinden we vanzelfsprekend.


Wij hebben de productiefaciliteiten en jij zoekt een hardhouten kozijn of deur die past. Tijdens je bestelling kun je de precieze maten van je kozijn of deur doorgeven. Meet zorgvuldig in, want we maken.


Kiest u voor een houten kozijn van kozijnenbesteller. Dan zult u al snel kennis maken met veel voordelen. Uw kozijn wordt op maat gemaakt en u heeft maar liefst vijf jaar . Vanuit onze Nederlandse fabriek krijgen wij de deur samen met een perfect sluitend kozijn aangeleverd. Ongeacht de materiaalkeuze maken we een passende oplossing voor de deur en het deurkozijn.


Voordat wij een uiteindelijke start maken met het produceren en op maat maken van de kozijnen zorgen wij ervoor dat u eerst de bouwtekeningen te zien krijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts