donderdag 26 maart 2015

Hor velux dakraam

Past op elk VELUX dakraam. Frisse lucht, zonder insecten! De zijgeleidingen en rubberen afdichtstrip houden het gaas rondom strak, wat zorgt voor maximale bescherming.


Voor uw dakraam bestelt u heel eenvoudig een rolhor op maat via onze configurator. Daarnaast beschikt u over verschillende voordelen als u een hor voor uw dakraam bij . VELUX insectenhorren passen op alle VELUX dakramen.

Binnen enkele minuten heeft u nooit. Insectenhor voor VELUX dakramen in onze VELUX Shop voor de beste prijzen, wij verkopen in de shop alleen originele VELUX horren voor de beste prijzen. Gerust je dakraam openzetten, zonder dat er muggen en andere insecten naar binnen vliegen?


Een hor voor het dakraam biedt uitkomst! Bekijk ons assortiment online. Het raam kan in standen geopend worden. Velux dakraam volledig compleet. Zo goed als nieuw Ophalen.

Hierdoor kunt u met het dakraam open genieten, zonder dat u wordt lastiggevallen door deze ongewenste gasten. Een insectenhor wordt gemonteerd op de interieurafwerking. Dat betekent dat het dakraam normaal blijft. Op zoek naar een hor voor een velux dakraam ? Wij bieden een breed scala aan oplossingen aan voor uw hor in een velux dakraam , vraag nu een gratis offerte aan. Voor ieder soort raam is er een passende hor , of je nu een draairaam, draaikiepraam of een dakraam hebt.


Raamhorren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, vaste raamhorren , rolraamhorren, plissĂ©raamhorren en duoplissèraamhorren. De laatstgenoemde is extra handig, een duoplissèraamhor combineert . Hamstra biedt u een serie horren speciaal gemaakt voor dakramen. De hor wordt op de interieurafwerking van het dakraam gemonteerd (zie montagevideo). Ik heb velux dakramen op zolder, met verduisterings rolgordijnen er voor. Rolhoren zijn mooi, maar kosten ook behoorlijk wat.


Bovendien zie ik het niet zo zitten om aan een rolhor van euro zelf te zagen, dus dan moet ik ook een klusjesman regelen. Wie heeft ervaring met klittenband horren ? U kunt de code op het typeplaatje in uw velux dakraam aanhouden bijvoorbeeld GGL GGL 30 GGL Mof GGL . Alleen met GAMMA Voordeelpas. Bruynzeel rolhor dakraam 7serie aluminium 134x1cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts