dinsdag 17 maart 2015

Keepboom trap

Een keepboom trap plaatsen? Bekijk deze film en u weet hoe dat in zijn werkt gaat. Decaesstecker van het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB). Mooie open eiken trap met onderkwart op keepbomen.


Aan de raamzijde lijkt deze trap te zweven, doordat de treden over de keepboom iets doorsteken. Een indruk van onze reeds gerealiseerde trappen :.

Soort trap, Keepboom trap. Antislipstrip, ophoudende rubber antislipstrip zwart. Houtsoort, Europees eiken. Klassieke steektrap uitgevoerd met keepboom. Balustrade met klassiek geprofileerde balusters en hekregel.


De treden liggen op de trapboom. Fraai bewerkte Hoofdbaluster aan begin en eind van de . Deze eikenhouten keepboom trap is geplaatst door Maatkracht in Driebergen. Bij een houten trap is de boom vaak ingefreesd zodat de treden en stootborden er stevig in verankerd zijn, we spreken dan van een keepboom.

De hoek van de trapboom bepaalt de benaming van de trap. Is de keepboom recht en ligt de eventuele buitenboom daaraan gespiegel dan spreken we van een rechte steektrap . We kennen allemaal de standaard steektrappen. Omdat er geen wel (overlap van de treden) is meegenomen bij de treden ontstaat er een strak uiterlijk. Om de trap hierbij goed te laten lopen is het noodzaak de treden zo diep mogelijk te maken.


Een zwevende trap zonder spillen. De rvs-ballusters zorgen voor de stabiliteit en het dragende vermogen. De buitenboom is met ingeneste treden.


In de geheel witte hal, valt deze trap op en zorgt . Gedetailleerde omschrijving: Beste vakmannen, Voor onze nieuwe woning ( transformatie voormalig ambachtsschool) zijn wij op zoek naar een nieuwe trap. In het geval van de houten trap Eindhoven is dat een fraaie mahonie kleur. Op de binnenzijde van de trap is een mooie en moderne rvs kabel balustrade geplaatst. Daarnaast worden de treden en de stootborden ondersteund door slechts één keepboom.


Deze keepboom zorgt voor een zwevend effect bij de trap. Nieuwe keepboom trap in Waarder. Voor een familie in Waarder ontwierpen we deze landelijke keepboom trap van Europees eiken. Het is een open trap, zonder stootborden.


Dat houdt het trappenhuis transparant. Deze steektrap is klassiek uitgevoerd met een keepboom.

Deze moderne keepboom trap uitgevoerd in de houtsoort wenge is gecombineerd met een RVS hekwerk met glas. In deze boekenwinkel past deze combinatie enorm goed in het interieur. Wenge is een houtsoort die wat donkerder is en een warme uitstraling geeft aan de trap. Rechte trap met beuken houten treden en een bordes 85cm breed en 100cm breed bestaande uit twee keepboom wangen.


Gebouw Teylers Fundatiehuis, Damstraat 21. Trappen met keepbomen en kardoezen. In dit grote en diepe, vermoede- lijk van oorsprong middeleeuwse, pand bevindt zich ter linkerzijde van de lange gang een drietal. Z- trap rustiek eiken trap steektrap met smeedijzeren spijlen witte trap met twee kwarten steektrap bordestrap trap met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts